haljastus
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
haljastus
Lugemata postitus Postitas fokin »
oleks pakkuda haljastuse lõpetamist veits käruga mulda tassida ja kaks kraavikest kaevata hind 3euri tund nr 56876615 ja kui on soovi edaspidi ehitusega tegemist teha on võimalik õppida hea oleks kui on b kat load
-
- külaline
Re: haljastus
Lugemata postitus Postitas haljastus »
oleks hea kui inimesed saaks oma 3est eurost üle ise sa vaevalt selle raha eest seda tööd teeksid
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas haljastus »
oleks hea kui inimesed saaks oma 3est eurost üle ise sa vaevalt selle raha eest seda tööd teeksid
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ma tean mitut parmu kes 3 euro eest tööd teeks aga neid peab ka valvama ja hommikul pead 2l bocki ja suitsu pakiga ootama. enne tööle ei hakka. aga eks iga üks ise teab mis kogusid nad endale aeda tahvad.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas koonerdaja »
Tere! Kuhu kadusid need, kes tööd alustasid?
3 €/h teenival töötmehel ei ole autot ega juhiluba.
!

3 €/h teenival töötmehel ei ole autot ega juhiluba.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ärimiiz Zenja »
hästi ajastatud pakkumine.
kõrgelt haritud meditsiinitöötajad streigivad ja saavad teha nüüd õues tasuvamat tööd.
ilmselt saab lõpuks töövõtja odavamaltki kui see 3 eurut tund, sest konkurents on kõva.
kõrgelt haritud meditsiinitöötajad streigivad ja saavad teha nüüd õues tasuvamat tööd.
ilmselt saab lõpuks töövõtja odavamaltki kui see 3 eurut tund, sest konkurents on kõva.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külastaja543 »
inimesed võiks aru hakkata saama et kui krooni ajal 45 kr oli enam vähem tunni palk siis nüüd on meil euro ja 3 eurot tunnis on kindlasti vähe teed 10 tundi saad 30 euri mida sa siis tänapäeval poest saad selle eest ja siis te küsite kus kõik töö mehed on .Loogiline et minnakse minema siit eestist kui kõik 3 euri pakkuvad tunnis ja selle jaoks pead ennast liigutama nagu maratonil.
Lugemata postitus Postitas janl1 »
Tere!
Teate mõnel alal on seis nii hull, et mul on kõrgharidus, töötan maamõõtjana ja kui palga kätte saan ja läbi jagan, siis ei saagi 3 euri kätte. Oman ka autot ja juhiluba. Masendav.
Teate mõnel alal on seis nii hull, et mul on kõrgharidus, töötan maamõõtjana ja kui palga kätte saan ja läbi jagan, siis ei saagi 3 euri kätte. Oman ka autot ja juhiluba. Masendav.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Siis tuleb elukutset vahetada! Hakka ehitajaks, saad vähemalt 3€/h kätte, maksudest ei tea midagi, kas on sees või ei ole.janl1 kirjutas:Tere!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külastaja543 »
No isegi minul on kõrgharidus ehituserialal kuid kahjuks pean tööd tegema soomes (plaatimine) sest mul ei jää muud üle sest nagu te kõik ise teate mis toimub eesti vabariigis liht inimesed on näljas ja riigikogus süüakse viinamarju ja ei ole kellegil sooja ega külma aga eks iga üks ole oma õnne sepp.Ma olen lihtsalt pettunud selles et pean kodust eemal töötama ja siis kui koju tulen maksan kõik arved ikka eesti lihtsam on vist ikka oma pere soome ära tuua siin vähemalt palgapäeval on midagi taskus kuigi toidu on samas hinnas enam vähem mis eestis kurb aga mis me ikka nukrutseme
Edu
Edu
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed