KAS TEEN õieti

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
saarestik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

KAS TEEN õieti

Lugemata postitus Postitas saarestik »

uus maja,valmis betoon põrandale 2,5peno (rohkem ei mahu) ja kütte toru otse penole perfolindiga kinni ja valan 7cm betooni peale
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul oli suht sama lugu, aga pandi 1,5cm seente peale 5mm armatuurvõrk ja selle peale küttetoru ja siis betoon
robi
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas robi »

Peno peale ikka armatuur ja küttetoru armatuuri külge. Ära võta rumalaid riske. Kui tõesti iga millimeeter on oluline, vala betoon armatuuri paksuse võrra(6-8 mm) õhem. 6-7 cm betooni on piisav kui aluspind ok ja armatuur sees.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

plaanis oli fiiberbetoon armatuuri asemel,alus põrand tehtud nii nagu peab 100 peno armatuur seentel ,vist oli 7cm betooni ja oli plaanis panna 50*50 laagid ja laud,pidi tulema õhkkütte kamin aga nüüd uued tuuled,et maaküte ja parim pidi olema esimesel korrusel põrandaküte ja teisele paigaldan radikad.Hetkel siis 2,5 peno maas ja oli plaanis paigaldada otse penole küttetoru perfoga ja olemas betooni naela püstol millega hea perfolinti kinnitada,aga on see päris õige lahendus :(
copper
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas copper »

Oluline on jälgida, et küttekaabel vastu penaot ei jääks. On juhuseid, kus põrand isegi sisse vajunud kuna küttekaabli kuumuse käes peno pika peale ära sulanud ...
saarestik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas saarestik »

VALMIS, LUKKU
Kasutaja avatar
Dolby
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Dolby »

Krt. Loen siin. Mul soovitati kindlasti 200 peno panna alla. Sooja firma.
Ma ei ole ehitusspets...!
Vasta