Kes pakub soodsalt värava pulte?
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- külaline
Kes pakub soodsalt värava pulte?
Lugemata postitus Postitas Toomas Mõni »
Värava pult läks rikki, kas oskate soovitada, kust uue mõistliku hinnaga saaks?
Tüüp TPW4 kolme nupuga ovaalne korrpus. Ebays müüakse kokkusobivaid 4-8 EUR, Eestisvõtab Firma selle originaali eest 35 EUR. Selge on, et see hind ei vasta tegelikkusele vaid on mõnele äri poliitika.
Olen kunagi ka selliseid originaale ise müügil näinud a 10 EUR.
(pilt lingil http://www.leb-electronics.com/gb/index ... 0433%20MHz
Tüüp TPW4 kolme nupuga ovaalne korrpus. Ebays müüakse kokkusobivaid 4-8 EUR, Eestisvõtab Firma selle originaali eest 35 EUR. Selge on, et see hind ei vasta tegelikkusele vaid on mõnele äri poliitika.
Olen kunagi ka selliseid originaale ise müügil näinud a 10 EUR.
(pilt lingil http://www.leb-electronics.com/gb/index ... 0433%20MHz
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 109 korda
Re: Kes pakub soodsalt värava pulte?
Lugemata postitus Postitas vtl »
Miks Sa siis ise ebayst ei osta selle 4-8 euri eest? Kes Sind keelab? Ah et ebamugav on? Ei ole kindel, kas töötava asja saad või üldse mingi asja saad? Postikulu tuleb otsa? Ühesõnaga - mingit ebay hinda ei saa võtta võrdluse aluseks, KUI odavalt kusagilt maailmanurgast saab.
Kui Sa näed siin SUURT ÄRI, siis äkki hakkad ise neid pulte maale tooma. Ostad lattu miinimumkoguse, ütleme 100...1000 tükki sisse, paned sinna oma raha alla, maksad tollid ja maksud ära, siis on Sul mingit kohta vaja kus neid hoida, kohta vaja, kus neid müüa... paned otsa mõistlikult väikese kasumi, ütleme 1 euro, millest peaksid saama kõik oma kulud kaetud?... ja siis jääd ootama, millal tuleb mõni mees ehitusfoorumisse ja vajab just sellist pulti.
Ma olen nõus, et kohati küsitakse meil absurdselt kõrget hinda mõne asja eest, aga alati ei ole asi kaupmehe ahnuses, vaid meie turu väiksesuses ja olematutes käivetes. Paraku kaupmehe lapsed küsivad süüa olenemata sellest, mitu pulti Sa kuus läbi müüd.
vtl@ei.ole.pultide.müügiga.seotud
Kui Sa näed siin SUURT ÄRI, siis äkki hakkad ise neid pulte maale tooma. Ostad lattu miinimumkoguse, ütleme 100...1000 tükki sisse, paned sinna oma raha alla, maksad tollid ja maksud ära, siis on Sul mingit kohta vaja kus neid hoida, kohta vaja, kus neid müüa... paned otsa mõistlikult väikese kasumi, ütleme 1 euro, millest peaksid saama kõik oma kulud kaetud?... ja siis jääd ootama, millal tuleb mõni mees ehitusfoorumisse ja vajab just sellist pulti.
Ma olen nõus, et kohati küsitakse meil absurdselt kõrget hinda mõne asja eest, aga alati ei ole asi kaupmehe ahnuses, vaid meie turu väiksesuses ja olematutes käivetes. Paraku kaupmehe lapsed küsivad süüa olenemata sellest, mitu pulti Sa kuus läbi müüd.
vtl@ei.ole.pultide.müügiga.seotud
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas WWW »
Kuna teema on ka meie majapidamises päevakorras, siis täpsustaksin - küsimus ei ole konkreetse kaupmehe eetikas vaid kas on infot, kes müüb kohapeal sellist pulti mõistliku hinnaga?
Paraku ei ole meie peres need mitte väiksed rahanumbrid, mis puldi eest iga paari aasta pärast tuleb uuesti välja käia. Sooviks midagi soodsamat ja miks mitte Ebayst, kui kellelgi on kogemusi jagada.
Paraku ei ole meie peres need mitte väiksed rahanumbrid, mis puldi eest iga paari aasta pärast tuleb uuesti välja käia. Sooviks midagi soodsamat ja miks mitte Ebayst, kui kellelgi on kogemusi jagada.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mis teha, mugavus/laiskus maksab! Ise ronin maal autost välja, kuigi mugavam oleks puldist olnud.WWW kirjutas:Kuna teema on ka meie majapidamises päevakorras, siis täpsustaksin - küsimus ei ole konkreetse kaupmehe eetikas vaid kas on infot, kes müüb kohapeal sellist pulti mõistliku hinnaga?
Ise olen palju asju ostnud Ebay-st, tuleb tunduvalt (tihti kordades) odavam ja tuleks vaadataka seda, kes müüb koos tasuta saatmisega (free shipping).
Urmas
-
- Ehitusveteran
Selgitan - mul ei ole midagi selle vastu, kui keegi ebayst (loe: turult, täpsemalt interneti-turult) ostab.
Mõte oli lihtsalt selles, et ei ole mõtet tuua ebay hinda võrdluseks, miks siin nii odavalt ei müüda. Tahad ebay hinda, siis ostagi sealt, aga ära hädalda siin.
Mõte oli lihtsalt selles, et ei ole mõtet tuua ebay hinda võrdluseks, miks siin nii odavalt ei müüda. Tahad ebay hinda, siis ostagi sealt, aga ära hädalda siin.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ma olen seal iipeist siiani asjad kätte saanud. Tõsi, elektroonika puhul on kange tahtmine TJA põlema panna. Aetakse taga mingit CE märki küll seadmel küll juhendil jne. Sama asi miskipärast saksamaal ei tekita mingit probleemi. Mõlemad on ELis, võiks ju ühtemoodi asi olla. Samas näiteks autotükkide kohta pole veel kordagi mingit jama olnud. Ja asi mis siin on esinduses 35 raha tuleb koreast koos kõige transa ja ma ei tea mis veel maksuga 14 raha eest kätte. GPSi hind oli tühine 2 korda odavam, siin oli 9990 ja üle lombi läks 4300. Jutt mingist garantiist ja muust asjast pole minu jaoks küll kuigi pädev. Ja see CE märk, kas see nublakas töötab märgiga koos teistmoodi ? See CE märgi jura hakkas peale mingi autokaamera teemal. Asi saadeti tagasi aga reaalselt on ta kadunud. Teine pool pole seda kaamerat kätte saanud ja saatis mulle lohutuseks mingi muu nublaka vastu, rahaliselt oli häving olematu. Aga kuna see kaamera mitte kuskilt välja ei ilmunud siis pole ka võimatu, et see lihtsalt varastati ära. Aegajalt lehes ilmuv jutt süüdimatust riigfirmast eestipost on igatahes minu hinnangul täiesti õige. Samas järgmised asjad pole kuskile kadunud, ehk siis ma ei tea miks see jama aset leidis. Summa polnud ka nii suur, et ma oleks viitsinud selle nimel mingi jauramisega peale hakata.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas wwww »
Eesmärk ei olnud kedagi kiruda vaid infi koguda.
Kokkuvõtteks - kulutasin siis eile Iibais 8 taala mingi õppiva puldi peale, eks näis kas jõuab kohale ja kas sobib.
Garaaži Pult ei ole tänapäeval enam mingi luksusese ja vtl õigustused laialt levinud ärimudelile, kus piltlikult "hädalisel" nahk üle kõrvade tõmmatakse, ei ole kuigi veenvad. Kui juba, siis pigemini hävin eksperimendi käius see 8 taala
Kokkuvõtteks - kulutasin siis eile Iibais 8 taala mingi õppiva puldi peale, eks näis kas jõuab kohale ja kas sobib.
Garaaži Pult ei ole tänapäeval enam mingi luksusese ja vtl õigustused laialt levinud ärimudelile, kus piltlikult "hädalisel" nahk üle kõrvade tõmmatakse, ei ole kuigi veenvad. Kui juba, siis pigemini hävin eksperimendi käius see 8 taala

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
vtl kirjutas:Selgitan - mul ei ole midagi selle vastu, kui keegi ebayst (loe: turult, täpsemalt interneti-turult) ostab.

Mäletad seda minu probleemi akvaariumi UV lambiga? viewtopic.php?f=8&t=25731&hilit=akvaariumil
See postitus ei ole teps mitte kirumine, vaid näitlikustamine.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Küll ta tuleb, sest sealt ebay-st pole siiani midagi tulemata jäänud. Kurb tõdeda, aga lüpsilehmana olen ennast tundnud meie ühe netikaupmehe poolt asju tellides.wwww kirjutas:...Kokkuvõtteks - kulutasin siis eile Iibais 8 taala mingi õppiva puldi peale, eks näis kas jõuab kohale ja kas sobib...
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Ehitusveteran
Oehh. vtl ei õigusta mingit ärimudelit, kõige vähem seda, kus hädalisel nahk üle kõrvade tõmmatakse.wwww kirjutas:Garaaži Pult ei ole tänapäeval enam mingi luksusese ja vtl õigustused laialt levinud ärimudelile, kus piltlikult "hädalisel" nahk üle kõrvade tõmmatakse, ei ole kuigi veenvad.
Miks turul on odavam kui esinduspoes, võiks mõtlevale inimesele ju ometigi selge olla.
Samuti asjaolu, miks pisikese turuga eestis on suvaliste pudinate valik väiksem ja müügikulud suuremad kui nt. USA-s.
Ja oluline on mõista, et väravapulte ja nende kasutatavaid sagedusi ja protokolle on maailmas rohkm kui üks.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit