Paber!
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Paber!
Lugemata postitus Postitas tuuker »
Mis ma valesti teen?Kunagi ma mäletan panime sisenurkadesse paberit nii et tegime selle märjaks panime selle burka ära ja pahteldasime peale!nüüd pean alla ka pahteldama, sest muidu ei jää paber kinni(ja isegi siis tuleb osadel paberitel servad lahti?) 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas manowar »
...kunagi!?
nüüd tee nii, ära tee paberit märjaks, lihtsalt voldi enne kokku korra ja siis pahtel kõigepealt nurka, peale seda lykkad laia labidaga ilusasti selle paberi nurka ja tõmbad ylejäänud pahtli, paberi alt välja(väikese labidaga, piki paberit, kui ülearune pahtel paberi alt välja saadud, siis pane õhuke kiht pahtlit veel peale ka, natuke laiemalt.
nüüd tee nii, ära tee paberit märjaks, lihtsalt voldi enne kokku korra ja siis pahtel kõigepealt nurka, peale seda lykkad laia labidaga ilusasti selle paberi nurka ja tõmbad ylejäänud pahtli, paberi alt välja(väikese labidaga, piki paberit, kui ülearune pahtel paberi alt välja saadud, siis pane õhuke kiht pahtlit veel peale ka, natuke laiemalt.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
loomulikult pahtel alla, kuidas ja mille külge seepaberteip ilma kinni jääks???
ja teip ikka märjaks, vähemalt mu ehitaja teeb selle märjaks ja ütleb, et kuivaga ei jää nii hea.
ja teip ikka märjaks, vähemalt mu ehitaja teeb selle märjaks ja ütleb, et kuivaga ei jää nii hea.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
no faas ju ca 5mm servast, kruvi küll nii lähedal ei tohiks kipsi servale olla
Lugemata postitus Postitas robi »
Kruvid peaks olema 1-1,5 cm(vähemalt) faasist. Eeldusel, et seal mingi kaigas või plekk all on. Proovi uued kruvid sisse lasta ja siis vanad faasi servast välja. Kui lisatud kruvid kinni ei võta, pole muud teha kui lase olemasolevad kruvid sügavamale.Õige see pole, aga muud vöimalust ei tea. Faas 3-5 mm 45 kraadi all ja lai kangas peale. Jõudu!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas manowar »
jah, aga kui sa tahad sealt paberi alt suruda enamuse pahtlit välja labidaga ja mitu korda yle tõmbad, siis hakkab see märg paber sul kaasa rullima, kuiv ei hakkatrumm kirjutas:loomulikult pahtel alla, kuidas ja mille külge seepaberteip ilma kinni jääks???
-
- külaline
Re: Paber!
Lugemata postitus Postitas mäkerdaja »
Alla tõmba pahtlit nagu ikka tehakse eksole onjo.Siis tõmba labidaga kinni kenasti.Ja peale ära pahtlit kohe tõmba las kuivab kinni.ja alles siis teine kiht peale.Jääb paremini kinni kui teist kihti kohe peale ei tõmba.tuuker kirjutas:Mis ma valesti teen?Kunagi ma mäletan panime sisenurkadesse paberit nii et tegime selle märjaks panime selle burka ära ja pahteldasime peale!nüüd pean alla ka pahteldama, sest muidu ei jää paber kinni(ja isegi siis tuleb osadel paberitel servad lahti?)
Üheksa korda lõikad, siis pole mõõta vajagi.
Lugemata postitus Postitas UneMati »
vaata all olevat videomaterjali, mulle sai asi tunduvalt selgemaks
http://www.expertvillage.com/interviews ... rywall.htm
http://www.expertvillage.com/interviews ... rywall.htm
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted