Jutt järgmine: ostsin juunis 2012 endale Husqvarna murutraktori LTH 154. Sain umbes 4-5 paagitäit normaalselt niita, siis äkki ühel hetkel lendas lõikekorpuse rihm puruks. Viisin rihma kauplusesse, sealt anti uus ja öeldi, et ma niidan valesti. Liiga kiiresti, liiga kõrget muru, liiga madalalt. Okei, panin uue rihma jälle peale ja arvasin, et viga on minu niitmisstiilis. Proovisin siis uuesti, niitsin vähe kõrgemalt ning ei kiirustanud. Võrdluseks: jalgpalliväljakut niitsin ligi tund aega, aga omal ajal tegin ka väikese muruniidukiga umbes sama kiiresti. Ja mitmeid kordi niimoodi, et erilist ajavõitu mul ei olnudki. Ja nüüd viimasel nädalavahetusel läks ka järgmine rihm ribadeks. Helistasin kauplusesse, sealt vastati jälle, et ma niidan ikka valesti, et see rihm on kõige parema kvaliteediga rihm üldse, viga on minus jne. Naabrimehe Partneriga olen ka niitnud päris palju enda juures, tema omal ei ole minu tõttu ükski rihm purunenud.
Kui kellelgi on veel taolisi probleeme esinenud, siis oleksin väga tänulik, kui jagaksite neid. Iga kuu ei viitisiks endale uut rihma osta