Ideid palksauna pesuruumi kohta?

saunad, santehnika, boilerid jne
laiskloom
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 1 korda

Ideid palksauna pesuruumi kohta?

Lugemata postitus Postitas laiskloom »

Kuna aeg on hakata sauna sisetöid tegema, siis äkki on kellegil mingeid häid ideid pesuruumi kohta. Kuna tahaks pesuruumi ka palki jätta, siis teeb dushi koht pisut peavalu. Millega oleks sobilik palgid üle teha, et niiskus liiga ei teeks? Sundventilatsioon on elementaarne, aga just pesemiskoht teeb muret, otsest vett samas seina peale ilmselt väga palju ei satu. Plaanis oli dushinurka panna kips ja plaatida, nii meeter korda meeter laeni välja, äärmisel juhul võiks ka kardina panna. Aga kuidas lahendada see plaadi ja palgi ühenduskoht? Palgi kumeruse kohapealt saab ju niiskus sinna sisse ikkagi? Või jätta see kipsitagune osa nö. tuulduvaks? Kuidas olete selle probleemi lahendanud? Terve pesuruum kipsi alla ja plaatida oleks nagu liig. Või muretsen ma niiskuse pärast ikkagi liiga palju? :) Ideid, soovitusi?
extsy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Ideid palksauna pesuruumi kohta?

Lugemata postitus Postitas extsy »

Tõmbad palgi mingi kangema lakiga üle jääb kõige viisakam.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Siin on olnud soovitusi teha klaasist see nurk...
vanaema on sul veteran...
laiskloom
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Klaasist nurga peale olen ka mõelnud, aga sel juhul tekib probleem segisti paigaldusega. Kui 2 seina on klaasist, siis pole seda ju kuhugi panna :) Iseenesest poleks mõte paha, kuna klaas jääb seinast eemale ja jääks tagant tuulduv. Siiski, on kellegil mingi head soovitust millega sein üle teha, kas tõesti kasutada tavalist lakki või on selleks siiski mingi paremat vahendit?
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Segisti saab ju panna läbi klaasi.
vanaema on sul veteran...
Ecooil
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Ecooil »

ja seinale saab panna veel kroom torud et ilus oleks .
Looduslik valik puidukaitseks !
tanel@ecooil.ee
www.ecooil.ee
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

sashaobrok kirjutas:Segisti saab ju panna läbi klaasi.
Ecooil kirjutas:ja seinale saab panna veel kroom torud et ilus oleks .
:)

No näiteks suurtes kaubakeskustes on ju kõik ventsisteemid näha läbi mingisuguse "dekoratiivse" pressperfovõrgu. :)

Millist kunstielamust minnakse saama dušši alla minnes? :scratch: :)

Ärgu teemaalgataja solvugu, mul täiesti savi, kuid sellistele probleemidele mõeldakse tavaliselt enne tegutsemist.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
savipea
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas savipea »

Ma jätsin tuulduvaks, sama põhimõttega nagu leiliruumi seinad, ainult mul olid kaks seina plaadiall, keset seina ei kujutagi ette kuidas lõpetada. Üks võimalus oleks ehk mingi tumedam klaas, aga sellised maksavad hingehinda ilmselt
-Kipsivabad vannitoad- -Korstende ladumine
http://majavalitsus.weebly.com/
laiskloom
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Urmas kirjutas:
sashaobrok kirjutas:Segisti saab ju panna läbi klaasi.
Ecooil kirjutas:ja seinale saab panna veel kroom torud et ilus oleks .
:)

No näiteks suurtes kaubakeskustes on ju kõik ventsisteemid näha läbi mingisuguse "dekoratiivse" pressperfovõrgu. :)

Millist kunstielamust minnakse saama dušši alla minnes? :scratch: :)

Ärgu teemaalgataja solvugu, mul täiesti savi, kuid sellistele probleemidele mõeldakse tavaliselt enne tegutsemist.

Ja su postituse mõte oli? :scratch: Minuarust on loomulik, kui ma endale midagi teen, siis peab see olema korralik ja samas ka silmale ilus vaadata. Ja asjad on piisavalt läbi mõeldud, postituse mõte oli, et äkki on kellegil veel mingi hea idee mille peale pole ise tulnud.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

laiskloom kirjutas:Ja su postituse mõte oli? :scratch: Minuarust on loomulik, kui ma endale midagi teen, siis peab see olema korralik ja samas ka silmale ilus vaadata... postituse mõte oli, et äkki on kellegil veel mingi hea idee mille peale pole ise tulnud.
Olen minagi omamoodi mugav ja laisk, aga sa oled ju lausa laiskuse etalon! :)
Kas sa oled kasutanud sellised märksõnu nagu "bathroom in log house", "log house bathroom", "log house shower-room" ... jne.? Proovi ja vaata, mis välja tuleb!
Hea seegi, et ise teed, aga sa ei kujuta ette kui tüütu faktor võib olla "tellija muutlik meel" töömehe jaoks.
Ei tea miks, aga mulle tundub, et perefoorumite naistel on vägagi lennukad ideed-tahtmised ja siit juba saad abi nende ideede reaalseks teostamiseks. Võibolla ma ka eksin?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!
tõstan vana teema üles ja küsiks siis üle, kas piisab palgi kaitsmiseks dussiruumis, kus kinnine dussinurk ja sundvent ainult palgi üle lakkimisest, või peaks teda kuidagi veel töötlema?
nähtud-tehtud
külaline

Lugemata postitus Postitas nähtud-tehtud »

Vana palksauna taastamisel panime peseminurka klaasid ja segisti sealt läbi, täiesti tehtav.
Vasta