Kui sul on horisontaalne boiler ja ka selle horisontaalasendisse viskad, siis peaks sealt õhk isegi välja tulema. Ise sa rääkisid ja külvasid siin segadust boileri täitmisega ja siis külili lükkamisega ning lae alla tõstmisega.pikk88 kirjutas: Tarbevee boilereid on reeglina nii horisontaalseid kui vertikaalseid. Torude väljumise/sisenemise kohad ei ole minuteada euronõuetega reguleeritud ja neid on olemas igasuguseid. Seda peaks teadma iga inimene, kes mõnes suuremas sanitaartehnika poes natuke rohkem ringi on vaadanud. Millest sa järeldad, et projekteerija ja ehitaja ei tea asjast mitte midagi??? .

Mitte ükski enesest lugupidav ehitaja ei hakkaks taolist jama kokku keerama. Nagu siin üks eelkõneleja ütles, lase teha või osta elektrikatel, millele saad andurid termostaadid, õhutused, tühjendused jm vajalikud kellad-viled juurde kruttida.
Projekteerija pädevuse kohta ei oska ma midagi öelda, selle järelduse/väite tegid sa ise. Kui ma oleks ehitaja ja märkaksin projektis väga kahtlaseid ja vääraid lahendusi, ei julgeks ma küll seda projekti ellu viia. Eriti nagu sa väidad, et projekti koostaja oligi mingi 'kogemata' jahupea. Seda enam, kontrolliks ma üle kõik pumbad, läbimõõdud, ventiilid jm vajaliku. Pärast saab peksa ikkagi ehitaja.