Toruotste kõrgused vannitoas

saunad, santehnika, boilerid jne
Külaline
külaline

Toruotste kõrgused vannitoas

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Plaanis endal vannitoas ümberehituste käigus välja vahetada ka vee- ja kanalisatsioonitorustik, veetoruks tahan panna alupex toru. Nüüd ainult küsimus: kui kõrgel põrandast/dushialuse põhjast peaksid olema dushisegisti kannad? Ja kas dushisegisti kandade standardne vahekaugus on 15cm tsentrist mõõdetuna? Kui kõrgele põrandast ja kui suure vahekaugusega peaks panema valamusegisti kannad? Valamusegisti plaanis ühendada kas survevoolikutega, või tunduvalt kallima kroomvask toruga. Ühtlasi, mis oleks sellisel juhul ka valamu ülemise serva standardkõrgus põrandast?

Tänud ette vastajatele!
Külaline
külaline

Dushisegisti kandade standartne vahekaugus on 153 mm tapselt,aga koige parem on seda paika panna vana segistiga/
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:Dushisegisti kandade standartne vahekaugus on 153 mm tapselt,aga koige parem on seda paika panna vana segistiga/
Tänud, kuigi ekstsentrikutega reguleerides ei oma see 3mm enam suurt tähtsust. Aga hea teada sellegipoolest.

Ootan endiselt vastuseid ülejäänud küsimustele.
Külaline
külaline

Huvitav, kas keegi ei oska, või lihtsalt ei taha vastata?
Külaline
külaline

Vanni aluspohja ja poranda vahe mitte vaiksem kui 135 mm/Neid asjandusi paned ju paika et sul endal mugavam oleks/Mina tostsin vanni niikorgele et vanni alla lahevad vabalt 3 liitrised purgid,mulle meeldib,mugav on ka/
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:Vanni aluspohja ja poranda vahe mitte vaiksem kui 135 mm/Neid asjandusi paned ju paika et sul endal mugavam oleks/Mina tostsin vanni niikorgele et vanni alla lahevad vabalt 3 liitrised purgid,mulle meeldib,mugav on ka/
Tegelikult ma tahtsin küll teada toruotste kõrgust, mille otsa läheb segisti, mitte vanni põhja kõrgust põrandast.
zoja uba
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas zoja uba »

valamusegisti kannad panin valamu ülemisest servast 250 mm allapoole(segisti valamu küljes)Äravoolu 32 toru kannade vahele samale kõrgusele.Segisti kandade külge nurksulgurid(kaubanduses saadaval) ja segisti kroom/vasktorudega nurksulgurite külge.Valamu haisulukk ka ilus kroomitud torust(kaubanduses saadaval) Valamu ülemine serv põrandast minul 870mm.Standardmõõt vist madalam aga mul selg vilets ja madalam ei sobi. Euroreeglid need kindlasti ei ole!!! jõudu
Vova
külaline

Lugemata postitus Postitas Vova »

Pane lin t tasku ja kõõda mõnes saunas, Statoili, Selveri kempsus, naabri juures ära.
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Valamu segisti kannad 60-65,Kanali ots 55;kandade vahe enamasti 10cm jätnud.Duššisegisti asub 105cm ja 15 cm tsenter kandadel
Väga harva saadaval.
Külaline
külaline

Imre kirjutas:Valamu segisti kannad 60-65,Kanali ots 55;kandade vahe enamasti 10cm jätnud.Duššisegisti asub 105cm ja 15 cm tsenter kandadel
Tänud, lõpuks korralik vastus.
Kas dushiruumi valamu pealispinna kõrgus võiks olla ca 85cm põrandast, nagu näiteks pesumasingi?
linni
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas linni »

Gustavsberg annab valamu soovituslikuks kõrguseks 90 cm.
Paigalda nii, nagu endal mugavam on. See, mis sobib 180 cm pikkusele inimesele, ei sobi mitte 140 cm ja 210 cm pikkustele.
Vasta