Tegid minule ülesande lihtsaks. Kõik sinu jutt on endiselt vastuoluline.teadja kirjutas:Minul on köik vägagi korras,ainult teil seal on häda.Ahjud löhki,mitu korda päevas peabkaminahi kirjutas:Mina saan aru, et selles sinu enda kurdetav lõputu "arumaeisaa" häda ongi, et sa ikka millestiki aru ei saagi, sest sinu hädad ja tahtmised on ju pidevalt vastanduvad ja üksteist eiravad. Ühes oled aga järjekindel ja kuulutad ennast teadjaks. Mida sa siis tead?teadja kirjutas: Miks arumaisaa?
Sellise koldega ei pea need lööride vaheseinad ja kogu sisu kaua vastu.Samuti on ahjul
vilets akumuleerimisvöime.Välimus on juba töesti maitseasi.Ma saan aru,kui pottsepp
leiab mingi originaalse lahenduse,mis töstaks ahju pöhiomadusi,siis näita ja tao
rusikaga vastu rinda aga selliste hybriididega liputamine,no andke andeks!Ahi ei pea
ainult kuumaks minema,ta sindrinahk peab ka kuum pysima ja veel aastakymneid
kestma.Edu!
Mida sa tead Unibuildi ahju projektist, mõõtudest, kaalust, lõõristikust ja selle materjalidest ja töö kvaliteedist, seal esinevatest temperatuuridest,
salvestuskestvusest?
kytma,no on see normaalne?
Mida siis sinu nn unibuildi ahjust siis niiväga teada on.Sa ju ise niivörd edev,et laotad
köik rahvale ninaalla.Huvitav palju see leivaahi siis salvestab?Tahmaluugid ja kolle
räägivad kah ysna ilmekat juttu.Tellija peab endale ikka esmalt selgeks tegema,kas ta
tahab leiba kypsetada vöi tahab,et elamine soe.Kui tahab sooja,siis tuleb loobuda
leivaahjust ja saaks löörid kaks ja enamgi korda pikemaks ehitada,seega soe jääks
ahju ja sealt tuppa.Neid probleeme on selles ahjus ridamisi,nii,et arene.
Näita mulle need kohad,kus mu jutt on vastuoluline!
1. Kuidas on võimalik väikese leivaahju arvelt lõõrid kaks ja enamgi korda pikemaks ehitada

Leivaahju mõõt on 40 x 40 x 23 ehk ca 40 dm3 ja selle arvelt saaks siis juurde täislaotuna ca 80 kg, ehk 0,08 tonni, miinus lõõrid , sa 25 % ja jääkski siis sind ahistav 65 kg ehk 0,6 % ahju massi. Aga selle massi annab ju ahjule ikkagi laduda või üliväikese kõrguse kasvu arvel?
2. Ahi kaalub ligi neli tonni. Kui raske peaks olema, et sinu jaoks oleks piisav salvestusmass

3. Kui paksud peaksid olema lõõristiku välisseinad(mass), siseosa mass, et ei pea olema ööpäev läbi kütja?
4. Milline peab olema väljuva suitsugaasi temperatuur?
5. Sina ütled, et kolle on liiga hea, aga sinu poolt lemmikuks seatud Kodusoe juhatuse Mati ütleb, et lihtsalt üks lollus, mida järgi ei tohigi teha.
Teen sulle veelkord ettepaneku, et tegeleksid oma seniste postituste sisu järellugemistega, et see tõekuulutus sinna üldse kunagi tekkida saaks.
Pole ju mõtet sedasi Vancoveri pluffjutu stiilis plufimisega. Pealegi, ma ei näe, et keegi siis peale sinu sind hirmsasti hinnata oskaks.