Milline tihendamismasin rentida?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Külaline
külaline

Milline tihendamismasin rentida?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere

Plaanin nädalavahetusel liiva tihendama hakata ja vaja valida mingi masin.
Googlist hüppas esimesena ette
http://www.ramirent.ee/tooted/ehitussea ... seadmed-25

Aga seal neid masinad väga erinevates kaalukategooriates. Millise ma valima peaks? Ei taha üle pingutada ja samas ka liiga väikest ei taha võtta.

Pinda on ca 100 ruutu 3 toa peale ehk ca 33 ruudused toad ja liiva paksus ca 30 - 40 cm.

Veega olen täisti läbi uputanud juba ja igaksjuhuks käiks ka tihendajaga üle. Aga mis kaalus tihendaja võtta? Oskab keegi nõu anda?

Äitäh
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Re: Milline tihendamismasin rentida?

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

40 cm on juba mõttetu tihendada. Tampida oleks tulnud 10-15 cm kaupa. Nüüd ujuta veega üle ja OK (JOKK)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere

Ma mõtlesin, et igaksjuhuks lasen ikka üle, aga kui pole mõtet, siis võin muidugi ennast sellest tööst säästa küll. Vett olen sinna ikka mõnuga lasnud(7-8m3 100 ruudu peale laiali jaotatuna).
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Endale ehitades ma ikka näeks selle lisatihendamise vaeva ära. Vesi + tihendaja samaaegselt on tõhus lahendus.
klaasimees
külaline

Lugemata postitus Postitas klaasimees »

võta selline ca 150 kg-ne, et jõud üle käiks. Noh et saad mööda kaldteed sõiduauto järelkäru peale temaga sõidetud või üle vundamendi ukerdatud jne.
need on kõik reversiga (tagurpidi käik) muidu lükkad nurka kinni ja ümber keerates kipub sisse kaevuma.
eriti kahtlased või kitsad kohad võid muidugi "konnaga" üle taguda. Kui käppa saad, hakkab isegi meeldima;)
Kui vesi laialt käes, siis ära koonerda.
Vasta