Estriametall?

Peeter
külaline

Estriametall?

Lugemata postitus Postitas Peeter »

kas keegi on teinud majale vundamedi Estriametalli poolt pakutava lahenduse abil? Olen veidi kahtleval seisukohal :? Jagage oma positiivseid ja negatiivseid kogemusi!
fööniks
külaline

Re: Estriametall?

Lugemata postitus Postitas fööniks »

Mina tegin enda majale sellest, uskumatu kiirus, 3 tundi ja asi paigas. Mul oli vundamendikraav vett täis ja pump ikka pidevalt töötas, oli vaja kiiresti asi ära teha, kaldad ei tahtnud väga püsida. Nende süsteemil on põhjas 3 korda 8 mm vardad, mul oli projektis aga 3 x 10 vardad. Rääkisin projekteerijaga, ta veidi arvutas ja ütles et saab ka 8-ste varrastega hakkama. Ja nii ta 2,5 nädalat tagasi sinna kraavi läks ja nüüd betoon on sees ja sokkel peal. Kui veel vähegi ilma peab, siis saab ehk katuse alla ka varsti. Negatiivse poole pealt - ta võiks natuke odavam olla, kuid samas töömehed, kes tegid, rääkisid pärast, nad hakkavadki nüüd seda kasutama. Ma kartsin, et kile läheb katki ja et vajub laiali, aga ei juhtund miskit, tegelikult vajus ülevalt küll 1-2 senti laiali, aga rohkem mitte. Ma olin ka ikka enne kõhkleval seisukohal, õnneks/paraku sundis vihm kiireid otsuseid tegema. Oleks aega olnud ja soe ilm, siis ma oleksin teinud koos naabrimehega laudadest ja joonud õlut ja saanud pruuniks. Kokkuvõttes on tal ihtsalt üks võimalikest lahendustest - kellele ema, kellele tütar.
tuhk
külaline

Lugemata postitus Postitas tuhk »

Nõutav armatuuri kaitsekiht (3-5 cm) on Estrial null.
Reklaamitakse raadios igast jama.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

tuhk kirjutas:Nõutav armatuuri kaitsekiht (3-5 cm) on Estrial null.
Reklaamitakse raadios igast jama.
Skandinaavias laialt levinud lahendus.
http://www.lammi-perustus.fi/portal/
:jooma
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »