Jama äravooluga

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
webern
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Jama äravooluga

Lugemata postitus Postitas webern »

Tere!

Sain kingiks korteri ja probleem köögis äravooluga.
Ülemise naabri korterist tuleb läbi minu korteri köögi alla ca 5-6 cm läbimõõduga kanalisatsioonitoru ja läheb edasi keldrisse. Minu köögi kraanikausi äravool on kolmikuga viidud sellesse ülalt alla tulevasse torusse.
Ja see kõik on seina küljes kinni oleva köögimööbli taga.
Ülemine naaber on aga kööki ilmselt paigaldanud pesumasina ja kui sealt suur kogus vett välja tuleb, siis jõuab see minu kraanikaussi lausa. Lisaks saateks olev mulin ja solin.
Kas ainus lahendus on enda korterist teine toru alla keldrisse viia või annaks sellele olemasolevale nt mingi tagasilöögiklapi paigaldada?

Oleks abi eest tänulikud, kuna see asi võib ju uputusega lõppeda!

Aitäh!
kütja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Re: Jama äravooluga

Lugemata postitus Postitas kütja »

Kanalisatsioon on umbes lihtsalt sinust altpoolt.Ja pesumasinast ei tule korraga mingit megakogust vett.Kui vana majaga tegu?Ajaga on köögipüstak lihtsalt rasva täis kogund.Proovi keeva vett kraanikausist alla kallata,võibolla leotab rasvad lahti.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Pmst jah võib seda pekki eemaldada mingi kuuma veega, kui see ei aita siis on ka keemia olemas aga siinkohal peab mõtlema sellele, et kas see keemia lisaks saastale ka torule midagi paha teeb. Vee puhul on ka see "eelis", et lahtisulanud pekk hangub kuskile mujale.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ca 6 aastat tagasi korteris püstakuid vahetades oli 50 või 70mm (ei tea täpselt) äravoolu malmtorus järgi jäänud pöidla jämedune auk.
Urmas
Vasta