Pellet.....
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Pellet.....
Lugemata postitus Postitas Algis »
Soovitage soodsat pelleti müüjat.Olen kuulnud et lätist saab pelletit märksa odavamalt kui meil eestist.
-
- külaline
Re: Pellet.....
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Olen kuulnud, et Rootsis on pellet kallim kui Eestis - seega soovitage mulle odavalt müüja, ostan ja müün Rootsi maha...
selle asja nimi on turumajandus -
seega - odav pellet on isetehtud pellet. Tee ise, tuleb odavalt kätte....aga siis saab selle kallilt maha müümise eest korraliku papi, seega ..ei tasu sellega ise kütta.
Seega - hakka pelletitootjaks!!
Mul on pelletitootjale pakkuda 10 ha võsa toormaterjaliks...
selle asja nimi on turumajandus -
seega - odav pellet on isetehtud pellet. Tee ise, tuleb odavalt kätte....aga siis saab selle kallilt maha müümise eest korraliku papi, seega ..ei tasu sellega ise kütta.
Seega - hakka pelletitootjaks!!

Mul on pelletitootjale pakkuda 10 ha võsa toormaterjaliks...
-
- külaline
Oota ,ära veel paku.Varsti saab hakkur valmis ja siis teeks kaupa.

- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
....jäänud on vaid see võsa lõigata, transportida "pessa", koorida ( koorel madal kütteväärtus ning selle suur sisaldus viib lõpptoote omadused/hinna alla), purustada, kuivatada, pressida graanuliteks, pakkida ja transportida tarbijale ning võtta teenitud raha vastu. LihtneKülaline kirjutas:Mul on pelletitootjale pakkuda 10 ha võsa toormaterjaliks...

55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas martiinii »
Väiksemat tüüpi graanulipressi on pakkuda! 5521753
Samuti ka odavamat graanulit - põhugraanul ! Lätis on küll odavam jah, aga umbestäpselt transpordi hinna võrra!
Samuti ka odavamat graanulit - põhugraanul ! Lätis on küll odavam jah, aga umbestäpselt transpordi hinna võrra!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas huvituja »
Sina oled kuulnud aga juhtumisi tegin väikese arvutuse ja selgub, et ei ole eriti pelletid meil odavamad miskit. Hinnad Eestis siis-Külaline kirjutas:Olen kuulnud, et Rootsis on pellet kallim kui Eestis - seega soovitage mulle odavalt müüja, ostan ja müün Rootsi maha...
http://www.pellet.ee/content.php?nid=10
võtsin võrdluse aluseks sellise koha
5. Puhurauto, kandevõime 14 800 kg, kohaletooduna mandri Eestis -218.40 EUR / tonn, minimaalne kogus 3000 kg , usun, et rootslastele tuuakse samamoodi kraam koju kätte, nagu siin näiteks-
http://www.ecotec.net/
Pellets-3 year subscription (8 tonnes/year),Price from SEK 1,292/month, teeme väikese rehnungi-3aastat x 8tonni=24T, 3aastane leping x12kuud x 1292SEK=46512SEK/24T=1938SEK tonn ehk 226,36 €/tonn.
Arvestades elatustaseme vahet u.kolm-neli korda meie kahjuks, võib väita, et pellet on rootsi inimesele umbes kolm korda taskukohasem, kui meie kodanikule. Kui rootsi tööstus suudab välja müüa seesuguse hinnaga toodangut, arvestades siinjuures nende kallimat tööjõudu ja muud seesugust, siis tundub meie töösturite hinnapoliitika natuke inimvaenulik ehk Vaesuselt koore riisumisena. Häbi seltsimehed kapitalistid!
-
- külaline
Siin on siis kaks seletust:huvituja kirjutas: ....
Sina oled kuulnud aga juhtumisi tegin väikese arvutuse ja selgub, et ei ole eriti pelletid meil odavamad miskit. Hinnad Eestis siis-
.... Kui rootsi tööstus suudab välja müüa seesuguse hinnaga toodangut, arvestades siinjuures nende kallimat tööjõudu ja muud seesugust, siis tundub meie töösturite hinnapoliitika natuke inimvaenulik ehk Vaesuselt koore riisumisena. Häbi seltsimehed kapitalistid!
1)Pelleti omahind ongi Eestis ja Rootsis suht sama - on ju puhurauto, pelletipressi, kütuse jms sisendite hinnad meil Rootsiga samad.
Jääb ainul töömeeste palk - seega äkki eesti metsamees toob päevas rootslasega võrreldes vähem võsa metsast välja või ongi võsaklõikajate palgad Eestis Rootsiga enamvähem võrreldavad - seega sinu üleskutse kapitalistidele tooks kaasa võsalõikajate palga languse siin.. ?
2)Pelleti tootmine Eestis on igavesti kasumlik äri - seega kähku oma firma püsti ja pappi tuleb!!!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline2 »
Ei saa läti pelletit üldistada, aga see läti pellet mis ma ostsin ei taha teost hästi läbi minna. Teo sees tekib palju saepuru ja tigu kiilub kinni. Kotte punkrisse pannes saepuru näha pole. Mõõtsin teo tootlikus läti pelletiga ja mitte läti pelletiga, siis teo tootlikuse vahe oli 2-3 kordne.Algis kirjutas:Soovitage soodsat pelleti müüjat.Olen kuulnud et lätist saab pelletit märksa odavamalt kui meil eestist.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
On jah ...... kui suudad üldse eestist omale sobivat tooret sobiva hinnaga leida!Külaline kirjutas: 2)Pelleti tootmine Eestis on igavesti kasumlik äri - seega kähku oma firma püsti ja pappi tuleb!!!
55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Koolitus »
Tere,
Hakkan uurima kuidas omale soetada pelleti puhurauto. Kas kellegil on ideid mis aitaks või mingisuguseid muid õpetussõnu?
Heade soovidega, Koolitus
Hakkan uurima kuidas omale soetada pelleti puhurauto. Kas kellegil on ideid mis aitaks või mingisuguseid muid õpetussõnu?
Heade soovidega, Koolitus
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit