Viimases reas on prao laius pärast kütmist ca 5 mm. Mingit välisseinakivide sidumist ma küll ei mäleta, aga ega ma eriti piilunud ka, sest oli kokkulepe - meistri ahtri taga ei passita! Aga oleks pidanud ikka passima! Meister ütles küsimise peale, et see tavaline nähtus, tuleb vuuk kevadel puhtaks tõmmata ja uuesti täita. Olen aga peaaegu kindel, et sellest ei ole kasu, sest vooder liigub ikka liiga palju! Täidan ära ja järgmisel kütmisel läheb müüritis kohe kindlasti veel rohkem laiali. Öelge, et see pole nii?
Teine,sama "meistri" samasugune ahi sai valmis kuu aega tagasi. kaks päeva tagasi tegin peerutule alla, eile nats rohkem, täna ka..... ja mis ma näen! Samas kohas samasugused praod! Ärge rääkige mulle "ülekütmisest", seda me kohe kindlasti teinud ei ole, sest oleme pea terve elu elanud puuküttega majades ja tean väga hästi, mis on ahju kütmine.
"Meister" kasseeris kena kopika selle "magamise"eest, ahjud aga pragunevad... Ostsin hiljuti uue kaheraudse kah...sel meistril on viimasele ahjule veel paar tahmaluuki panemata ja vuugid puhastamata...