Teema kus. kaminahi. peksa saab kustutatakse kõik ära.

Lugemata postitus Postitas virgor »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Nuta nüüd.virgor kirjutas:Mis toimub moded ???
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Kes Kaminahjule peksa tahab anda, andke teada aeg ja koht, tulen kohale.virgor kirjutas:Mis toimub moded ???
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Aga vaata ise:virgor kirjutas: miks kustutatakse teemasi?
Ei tea küll ,et nüüd MUSTANUD oleks.Äkki tuletad meelde.Sa lihtsalt siin kaitsed raivotmotamees kirjutas:Nuta nüüd.virgor kirjutas:Mis toimub moded ???
Aastake tagasi, kui sa mind mustasid, kadus ka teema äkki ära. Minu käsi seal mängus polnud. Järelikult ...
Lugemata postitus Postitas teadja »
https://www.riigiteataja.ee/akt/80184teadja kirjutas:Kövamees kaminahi ootab väljakutset,ah ah aa!Minul on ainult yks soov!Ole siis
MEES,nagu sa ennast nimetad ja töesta köigile,et ma valetan,nagu sa kogu aeg löugad!Vöi mina töestan kogu foorumile,et SINA oled tavaline VARAS!!!
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kas sa paluksid nüüd modedel "oma teema" ära kustutadavirgor kirjutas:Mis toimub moded ???
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
Ma ei viitsi siin mängima küll hakata.Loe mu esimest postitust siis saad teada mida ma küsisin.kaminahi kirjutas:Teeks siiski pakkumise, et iga virtuaalse targutuse järel, peab targutaja oma tarkust kinnitama näiteks oma tehtud töögaMida arvavad Virgor, Teadja, Leevi ja teised virtuaalsõnameistrid
Mitu korda nad saaksid targutada
![]()
Tule siis külla , ma seletan sulle kuidas mind ära kannatada suudaksid. Ära väga põe, foorumist ei otsi ma heade inimestega suheldes, kes on omale suutnud ehitada parema ahju kui on saanud paljud pottsepalt tellides, kliente. Kliendid vaatavad ikka minu tehtud tõid ja otsustavad nende järgi ja koduleht on olnud aina saadaval ilma foorumita.virgor kirjutas:Ma ei viitsi siin mängima küll hakata.Loe mu esimest postitust siis saad teada mida ma küsisin.kaminahi kirjutas:Teeks siiski pakkumise, et iga virtuaalse targutuse järel, peab targutaja oma tarkust kinnitama näiteks oma tehtud töögaMida arvavad Virgor, Teadja, Leevi ja teised virtuaalsõnameistrid
![]()
Aga mis sa arvad mitu korda saaks keegi targutada,sa kindlasti ju tead ?? Ega siis kõik ei ole kohe virtuaalsõnameistrid kui foorumis ei eputa oma töödega,et odavalt reklaamida.
Ikkagi tahaks vastust küsimusele
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Võid vabald jala käia, muru ja sitta süüa.kaminahi kirjutas:Teeks siiski pakkumise, et iga virtuaalse targutuse järel, peab targutaja oma tarkust kinnitama näiteks oma tehtud töögaMida arvavad Virgor, Teadja, Leevi ja teised virtuaalsõnameistrid
![]()
See oli jälle see virtuaalne krooniline lahtisus, aga nüüd siis leiad äkki midagi, mis omal valmis ehitatud? Oi kuidas ma ootanLeevi kirjutas:Võid vabald jala käia, muru ja sitta süüa.kaminahi kirjutas:Teeks siiski pakkumise, et iga virtuaalse targutuse järel, peab targutaja oma tarkust kinnitama näiteks oma tehtud töögaMida arvavad Virgor, Teadja, Leevi ja teised virtuaalsõnameistrid Mitu korda nad saaksid targutada
![]()
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere! Mu meelest oli see nüüd küll tagasihoidlikult öeldes - i n e t u s e t i p p ! AndresLeevi kirjutas: ... Võid vabald jala käia, muru ja sitta süüa.
Sinu jaoks tipp, Leevi jaoks täielik lausik, lausktasand alles .Andresto kirjutas:Tere! Mu meelest oli see nüüd küll tagasihoidlikult öeldes - i n e t u s e t i p p ! AndresLeevi kirjutas: ... Võid vabald jala käia, muru ja sitta süüa.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Andresto kirjutas:- i n e t u s e t i p p ! AndresLeevi kirjutas: ... Võid vabald jala käia, muru ja sitta süüa.
Jääbki see hunnik siia lihtsalt nii, nagu ennast tühjaks lasid?teadja kirjutas:Kövamees kaminahi ootab väljakutset,ah ah aa!Minul on ainult yks soov!Ole siis
MEES,nagu sa ennast nimetad ja töesta köigile,et ma valetan,nagu sa kogu aeg löugad!Vöi mina töestan kogu foorumile,et SINA oled tavaline VARAS!!!
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Edukust annab korrataRobi 1 kirjutas:... Kaminahi...keda on önnestunud ka korra edukalt näha!
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025