Sõna "eesmärk" jäi sul vist kogemata kahe silma vaheleKülaline kirjutas:Lõbusam on end positsioneerida vaesena "kindlates kätes".
Imelik.

Lugemata postitus Postitas madis64 »
Sõna "eesmärk" jäi sul vist kogemata kahe silma vaheleKülaline kirjutas:Lõbusam on end positsioneerida vaesena "kindlates kätes".
Imelik.
Lugemata postitus Postitas nokkel »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Sa vaata vaid, leidsimegi kuldse kesktee!nokkel kirjutas:Ok, olen sixpacki-lise panusega nõus...
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Võttes nüüd jutumärgid kui ilmse iroonia kandjad maha ja kasutades seega tegeliku mõtet väljendavaid mõisteid (ehk kirjutatu antonüüme) saame tegelikuks mõtteks:Imelik kirjutas:"end" "rikka" kodanikuna "rikkasse" riiki mitte positsioneerida (kui eesmärki)- ei tulnud tõesti mõttesse. Vabandust.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Kas ikka lahknevad? Kas ikka saab otsa? Kes ütles? Kes tõestas? Kas ajakirjanduslik "kollane" kõmin ja oma soovmõtlemise kõvahäälne esitamine tõe pähe on ikka tegelikkus?Imelik kirjutas:kui sõnad ja teod (ning nende tagajärjed) lahknevad, saab usalduse krediit otsa.
Hea, et sulle see vahel ikka meelde tuleb.Imelik kirjutas:Teema oli muidu turu solkimine ja kellegi "hanke" näide.
Lugemata postitus Postitas tomask90 »
Nagu näha siis teema areneb ja hr Tellija teeb kõik endast oleneva et talle ühtegi pakkumist ei tuleksUrmas kirjutas:Näide, kuidas me nii jõuamegi "viie rikkama riigi" hulka. http://ehitus.hange.ee/hange/24172/reno ... ineehitus/
Arvestades, et hanke korraldaja on firma, siis tooks välja sealt eraldi tsitaadi:
"...Max.tööde teostamise aeg 2kuud!Ja kuna olen vägagi pedant kõigekohalt siis paluks teha pakkumised proffesionaalidel.Pakkumisi ootan üldjuhul eraisikutelt ja ei ole vaimustuses firmadest ning ametlikest hindadest."
Palju õnne pakkujatele!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ärge jamage, mul on sixpack mängus.tomask90 kirjutas:Nagu näha siis teema areneb ja hr Tellija teeb kõik endast oleneva et talle ühtegi pakkumist ei tuleks![]()
http://ehitus.hange.ee/hange/24172/reno ... ineehitus/
Lugemata postitus Postitas tomask90 »
Lugemata postitus Postitas A A »
Jess, sixpack tuli ära!nokkel kirjutas:Ok, olen sixpacki-lise panusega nõus...kuigi jah ilmselt kaotan, mõni ülevõlli pakkumine võib tulla ka...
Oli pakkumine, aga millegipärast on see maha võetud. Miks, ei tea. Nüüd ei teagi, kuidas olla- nõuda sixpacki või mitte?nokkel kirjutas:Aikurja kesmiskus? keegi tegi pakkumise või?Miks ma ei näe?...
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas bljääd »
Eks enamus kokkuleppeid loomulikult kahepoolsed aga kui paljudel juhtudel on töömehel üldse pakutud valikut kas sulas rohkem või ametlikult vähem...nokkel kirjutas:Tihti on nö. must kokkulepe kahepoolne, ehk siis töömees on nõus saama mustalt rohkem palka kui ametlikult.
Kas oskad tuua viidet eesti ehitajate ametühingule?nokkel kirjutas: Meil aga võrdluseks siis suht hambutu ametiühing ...
Oi bljääd, kus nüüd lajatasid! Peale sinu põhjalikku ehitusvaldkonnas toimuva analüüsivat kommentaari olen nüüd madalam kui "inglise muru"! Jah, peab tunnistama, et tõde on valus lugeda!bljääd kirjutas:ilged ausad mehed on siia kokku saanud. mina näiteks tööandjana olen võtnud kindla seisukoha. ehitajad, maaklerid ja baarmenid unusttagu ära. see on seda sorti rahvas keda ei saa usaldada. ahned, ebaausad ja ülbed. ehitajad on neist veel kõige vastikumad tegelased. enamus neist toovad kalli raha eest tellijale suuri kahjusid. ma võrdleks neid metallivarastega, kes varastavad 1 millise vidina ja saavad kokkuostus selle eest 10 000
Tänan küsimast, hea küsimus, palun järgmine küsimus!rokikas kirjutas:....aga kui paljudel juhtudel on töömehel üldse pakutud valikut kas sulas rohkem või ametlikult vähem...
Lugemata postitus Postitas maik »
Tubli nn. tööandja ehk istuksid maha ja lõdvestuks natsa.bljääd kirjutas: mina näiteks tööandjana olen võtnud kindla seisukoha.
Mida, mille, kelle nimetatud ametite esindajad peaksid ära unustama?bljääd kirjutas: ehitajad, maaklerid ja baarmenid unusttagu ära.
Ma ei teadnudki, et ametitel on rahvus ja millist rahvust sa siis tööandjana usaldaksid?bljääd kirjutas:see on seda sorti rahvas keda ei saa usaldada.
Kohatu on lärtsuda ehitusfoorumis ehitaja aadressil.bljääd kirjutas:ehitajad on neist veel kõige vastikumad tegelased.
Mõtlesin ja analüüsisin aga ilma tõlketa ei saa sellest lausest aru.bljääd kirjutas:enamus neist toovad kalli raha eest tellijale suuri kahjusid. ma võrdleks neid metallivarastega, kes varastavad 1 millise vidina ja saavad kokkuostus selle eest 10 000
nokkel kirjutas:... Aga paraku võin kihla vedada, et keegi ei tee talle pakkumist...
nokkel kirjutas:Ok, olen sixpacki-lise panusega nõus...kuigi jah ilmselt kaotan, mõni ülevõlli pakkumine võib tulla ka...
Urmas kirjutas:Jess, sixpack tuli ära!...
rokikas kirjutas:Nägin minagi seda 1 pakkumist aga ära ta kadus. Eks ikka lõpptulemus maksab. Urmas vutt vutt poodi "Nokkel"ile auhinna järele.
Lugupeetud Nokkel, mis vihapidamisest sa räägid!? Kumba sa nüüd mõtlesid- kas mulle tuua või mina pean tooma, kuigi siin üks "vox populi" otsutas, et mina kaotasin.nokkel kirjutas:Urmas ära pikka viha pea, kuskandi mees oled?...
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025