Tere
Ostsin sisevoodrilauad (kuivad, pakitud), panin 5 kuud tagasi lakke, nüüd jubedalt kokku kuivanud. Kas olen mina midagi valesti teinud või on viga tootes (kas Rait Foodi kogu toodang on pa*k või mitte)? Tootest veel muidugi niipalju, et kui lae koguse olin ära ostnud (kiletatud pakid) siis selle kogusega sain ära panna veerand lage, ülejäänud oli saast, nii et tuli juurde osta ja siis sorteerisin ise kaupluses pakid ära. Tundub, et ideaalset lage saades peaks Rait Food`i voodrilauda toas pool aastat virnas hoidma.
RaitFood sisevoodrilauad
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- külaline
Re: RaitFood sisevoodrilauad
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Isegi kipsplaati ei tohi peale objektil oma kohale paigaldamist (seina/lakke) koheselt hakata viimistlema, vaid see peab kohanema selle temperatuuri ja niiskustasemega, mis on ruumi hilisem kasutustemperatuur, min 10 päeva (võin päevade arvuga eksida). Allikaks oli üldehituse töödejuhataja, kelle andmed praeguseks kadunud, et saaks täpsemalt uurida. Miks peaks puiduga olema teistmoodi?
Urmas
Urmas
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
Re: RaitFood sisevoodrilauad
Lugemata postitus Postitas Naabrivana »
Praegusel hetkel jääb arusaamatruks mida see lgp. Külaline sinna lakke toppis.
Mina vähemalt oma kogemustest ei tea ühtegi eesti toidutootjat kes toodaks laematerjali. Üldiselt igasugused toiduained kipuvad ajajooksul kokkutõmbama või mõnel muul moel deformeeruma kui hoiustamis tingimused ei vasta nõuetele.
PS! Pealkirja parandus oleks normaalne.
Mina vähemalt oma kogemustest ei tea ühtegi eesti toidutootjat kes toodaks laematerjali. Üldiselt igasugused toiduained kipuvad ajajooksul kokkutõmbama või mõnel muul moel deformeeruma kui hoiustamis tingimused ei vasta nõuetele.
PS! Pealkirja parandus oleks normaalne.
Oma ala meister..
-
- külaline
RaitWood sisevoodrilauad
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Andke nüüd andeks, et vähe vale täht pealkirja läks. Seisid lauad ennem lakke panekut u nädal toas.
-
- külaline
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid