Kergbetoon Mira 6999

põrandad, põrandatööd
kotermann
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 10 korda

Kergbetoon Mira 6999

Lugemata postitus Postitas kotermann »

Kas kellelgi on selle värgiga praktilisi kogemusi?
Tooteinfot olen lugenud, küsimused sellised:

1. Kas kannatab teha puitalusel tuulduvat põrandat, kasutades selleks ca 4-5 cm Mira 6999 kihi all mummulist soklikatet?

2. Kas kannatab armeerida teras-sarrusvõrguga, näit D4x150?

(pindala tilluke, ca 3,5 m2)

Müügimehed-naised üldiselt vastavad sellistele küsimustele - möhh?
kotermann
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Tundub, et kogemustejagajaid napib.
Mis siis ikka, materjalikotid on kohal, nüüd läheb edasi iseenese tarkusest, kinnisilmi läbi mustade maa!

Asja mõte oli selles, et teha võimalikult kerge põrand teisele korrusele lisaks ehitatavale san. ruumile puitosmikus.

Teen valmis, kui kellelgi sama probleem, eks siis saan ise tarka mängida 8)
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul arhitekt nägi projektis sarnase lahenduse ette:

puittaladel 2 kihti osb3 (ise panin veel 1 kihi niiskuskindlat minerit-plaati otsa). selle peal valukiht, 5mm armatuurvõrguga, kihi paksus 50mm.
kotermann
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Mul probleem selles, et varemehitatud hüti laetalasi ei taha liigselt koormata (kuigi peaksid vastu). Ehituskonstruktor ütles, et olemasoleva puitkola kahjustumise oht umbselt betooni all jääb hoolimata mistahes immutusvahenditest, soovitas teha põranda laudise pealt tuulduva, kasutades näiteks "soome vineerist" liistusi ja vaheplaati. Pidasin seda liiga paksuks ja raskeks, seetõttu nuputasingi välja mummulise soklikattega vahekihi. Hiljem leidsin, et mingite Mira segude puhul pakutakse seda lausa tüüplahendusena. See 6999 on tavalistest möksidest üle kahe korra kergem, muidugi ka ca 25 % väiksema tugevusega.
Vasta