kui palju maksab präägu kipsi m2
-
- külaline
kui palju maksab präägu kipsi m2
Lugemata postitus Postitas aro »
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
-
- külaline
Re: kui palju maksab präägu kipsi m2
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas 1külaline »
- saareste.eesti
- Uus kasutaja
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas saareste.eesti »
-
- külaline
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Kas tööriistad annab tööandja, või peab olema omal?
-
- külaline
Oled sa ikka kindel, et tööandja annab sulle selle summa, mida sa talle ütled?aro kirjutas:ma mõtlen kui mul tuleb minna tööle ja on vaja teha kips seinad al 400m2,mis peaks olema se summa mida ma tööandiale ütlen
-
- külaline
-
- Ehituspenskar
Kas mõõta vaja?
Plaate tükeldada? Või lähevad tervelt seina?
Kaablid?
Isolatsioon?
Tugevdused?
Uste akende ja muud avad?
Torud?
Kas kipsi paigaldamise juhistega oled juba tutvunud?
Siis oled ikka väga kibe käsi kui viie mintiga läheb ruutmeeter paika?
Aga jõudu Sulle!

-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas präägu »
*ma mõtlen kui mul tuleb minna tööle ja on vaja teha kips seinad al 400m2,mis peaks olema se summa mida ma tööandiale ütlen
*jah tööriistad on ülemuse poolt,noh ma ei tea palju võib aega kuluda ühe mehe kohta kui plaati paneb,ma arvan et kuvsagil 5 minti
*plaadid lahevad tervelt seina kaableid ei ole

Arvestades kõike eeltoodut, soovitan ma sul vähemalt 8€ ruudu eest ikka küsida. Põhjuseks on see, et tõenäoliselt saad sa seda kõike vähemalt 14 korda ümber teha, enne kui see hakkab mingilgi moel meenutama enam-vähem vastuvõetavat kipsseina (Ma arvestasingi selle summa sisse ringitegemisteks mineva aja+materjali kulu, kuna mõni hard core tööandja võib nõuda ka p...sekeeratud materjalide kinnimaksmist). Mingit aimu sellest tööst sul pole - see on küll täiesti selge. Kuskilt kuuldud (krt, äkki siin foorumis) kuldsed sõnad kõlasidki nii, et - kipsplaadi paigaldusega saavad lapsed ka hakkama, lihtsalt lapsed ei jõua seda kipsplaati paika tõsta.
Elu on näidanud, et peale neid nö lapsi kutsutaksegi ehitajad, kes sellest tööst midagi teavad ka ja uuritakse, et kas seda kõike on veel võimalik parandada või on lihtsam kõik maha võtta ja otsast peale alustada. Aga sa ära põe, ega ma ei kukkunud siin targutama paha pärast - vahel on sul targem oma teadmatust tunnistada ja tegeleda asjadega millega sa hakkama saad (jäävad pahandused tulemata ja ei tee oma marki ka täis). Ega me pole siin keegi nagu teleturu köögikombainid, et saame kõigega hakkama.

-
- Ehituspenskar
Kas maksab olla siis kohe nii karm.präägu kirjutas:* ...saad sa seda kõike vähemalt 14 korda ümber teha, enne kui see hakkab mingilgi moel... Mingit aimu sellest tööst sul pole - see on küll täiesti selge. ...
Minu arvates on ikka ju positiivne, kui inimene tahab tööga leiba teenida. Küllalt on ju näha neid, kes parasiitlusest, vargusest, kelmusest jne. elatuvad. Või lihtsallt masetsevad, kuni siit ilmast lahkumiseni välja.
Aga noortel või algajatel, kui on huvi saada ehitajaks, oleks mõistlik püüda ennast haakida juba kogenutega meeskonda. Algul leppida väiksema tasuga, arvestades, et alguses panus töötulemusesse on tavaliselt väiksem. Ja mõelda selliselt, et saadavad teadmised, kogemused ka maksavad midagi. Samas kogenud inimese toel on võimalik tööalaselt areneda nii, et jääb ära risk midagi tuksi keerata.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas täitsa nali »
aro kirjutas:jah tööriistad on ülemuse poolt,noh ma ei tea palju võib aega kuluda ühe mehe kohta kui plaati paneb,ma arvan et kuvsagil 5 minti

Ma kardan. et kui su tööandja neid ridu loeks siis sa ei saaks seda tööd isegi siis, kui sa teeksid seda tasuta, sest sa tea ju sellest tööst midagi. Ja nende tööde tellijale võib ainult kaasa tunda. Ära tee seda, millest sa midagi ei tea!
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas täitsa nali »
Külaline kirjutas:kas kipsplaadi panekust peab midagi ennem teadma, kipsi lihtsalt pannakse

Ei pea! Põhimõtteliselt võib teha absoluutselt kõike sellest mitte midagi teadmata.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas saatana »
ja mis sa arvad et kui ehitajaga koos ostma minnes saab 25%?saareste.eesti kirjutas:Tere. Kui lähete ise ostma siis on hind 2-3€/m2. KUi aga läbi ehitaja siis kindalasti 25€ soodasmalt, muidugi oleneb ka kogusest. Üheplaadi pealt allahindlust ei tehta rohkem kui 10%.
ma käisin hiljaaegu ja ostsin tellijaga koos kauplusest(ei hakka reklaamima ettevõtet kust) ca 120tahvlit kipsi standard mõõtud 2.8x1.2 ja allahindlust üle 12% ei saanud,samas sain laminaadile +45%.teatud asjadel on vastav kate mida ei saa isegi ületada projektimüük.
Lugemata postitus Postitas mallone »
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas saatana »
mallone kirjutas:Saad,saad kõvasti alla eriti kui tshekki ei taha -need müüakse müügimeeste poolt suurtele firmadele maha.
...alates teatud mahtudes nt:mingi 3-4 alust praaki võid saada aluse hinnaga
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu