Tervist!
Plaanis kevadel vana eterniitkatus millegi värskema vastu välja vahetada, aga ei tea mida valida.
Plekk, kivi, bituumensindlid, mingi uus eterniit? Otsin midagi, mis vastu ka peaks, ei taha eriti mõne aasta pärast jälle vahetama hakata.
Oskab keegi soovitada midagi?
Tänud!
Millist katust valida?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mate »
kõik nimetatud peavad kauem vastu kui mõne aasta, kui korralikult paigaldatud ! Kui küsiksid iga materjali müügimehelt saaksid vastuseks teadagi mis - iga kiidab oma. Siin tõenäoliselt nagu miljonimängu rahvaküsitlusel tuleb vastuseks - kivikatus, kui kõige väärikam ja vastupidavam. Nimetatud materjalidel hinnad muidugi väga einevad ja aluskonstruktsioonide ja paigalduse töömahud erinevad. Ja muidugi sõltub kuhu ja mida.On linnades piirkonnad, kuhu plekk-katust ei lubatagi panna. Edu edasimõtlemisel.
- restauraator
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas restauraator »
Kõik katusekatted sobivad. Oleneb millest lähtud, kas rahakotist, väljanägemisest või ka paigalduse lihtsusest, et ise saad tööga hakkama jne. Eterniidi ja kiviga tuled kindlasti ise toime, ehk ka profiilplekiga. Teisted materjalid nõuavad rohkem kogemusi ja meistri kätt.
Iga ehitus on norm iseendale.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Marabuu »
http://www.vennad.ee/asn/viewtopic.php?t=1632
On ka veel selline variant. Uurisin natuke ise ka. Ehitus-Line enam maale ei too, Dekrakatus on veel olemas - koduleht tundus viisakas.
On ka veel selline variant. Uurisin natuke ise ka. Ehitus-Line enam maale ei too, Dekrakatus on veel olemas - koduleht tundus viisakas.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas YYYYYYYY »
Mina panin endale 5 aastat tagasi bituumensindlid.
Erinevatest firmadest valisin IKO Kambrige 30 aastase garantiiga-ja olen selle valikuga päris rahul.Minu maja katus on ilus ning vastupidav,pikka garantiiajaga (no see on võib olla ainult maaletoojate tühi jutt,kuid USAs ja Kanadas on need katuseid päris palju juba ammu)
Naaber pani katusele betoonkivi-see on küll täielik jama-5 aasta jooksul hall kivi sai mustaks.Teine naaber pani kiviprofiiliga plekki - esialgusest oli see katus ilus,kuid vihmase ilmaga kolises nii et... Teised mured tema katusega oli ka see,et esialguses plekk oli läikiv,praegu aga on matt ning kruvide tihendid on mitmel pool ära lendanud...
Erinevatest firmadest valisin IKO Kambrige 30 aastase garantiiga-ja olen selle valikuga päris rahul.Minu maja katus on ilus ning vastupidav,pikka garantiiajaga (no see on võib olla ainult maaletoojate tühi jutt,kuid USAs ja Kanadas on need katuseid päris palju juba ammu)
Naaber pani katusele betoonkivi-see on küll täielik jama-5 aasta jooksul hall kivi sai mustaks.Teine naaber pani kiviprofiiliga plekki - esialgusest oli see katus ilus,kuid vihmase ilmaga kolises nii et... Teised mured tema katusega oli ka see,et esialguses plekk oli läikiv,praegu aga on matt ning kruvide tihendid on mitmel pool ära lendanud...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas martinson »
mina soovitan valtsplekk- katust, näeb soliidne välja, väga hea vee pidavusega, Katuse vastupidavus kuni 100 aastat. Vanadel sarikatel plekki kergem kanda. Muidugi tuleb arvestada kalli paigaldus hinnaga, eriti kui on keerulise olemusega katus.
-
- külaline
Bituumensindel
Lugemata postitus Postitas R.Panter »
Kui valid bituumensindli siis küsi infot sindelkatus@hot.ee ja vaata ka http://www.sindelkatus.ee.
Parimate soovidega
Parimate soovidega
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed