soojustus korkplaadiga???

kuidas soojustada oma elamist
margusr
Uus kasutaja
Uus kasutaja

soojustus korkplaadiga???

Lugemata postitus Postitas margusr »

Tere!Elan paneelmaja 1 korrusel ja otsakorteris-prrrrr külm on...
Välisseinad soojustamata jne.Kuna keegi ei soovita seinu seestpoolt soojustada,on 1 küsimus,mille kohta vast targemad oskavad midagi öelda-on olemas minu teada mingisugune"korkplaat"vms-kas seda tohib seestpoolt seintele paigaldada ilma,et peaks kartma kõiki neid"niiskusi,külmasildu"jne jne.Ühistu on kah sihuke tainakari,et mitu aastat muudkui vaidlevad ja vaidlevad laenu võtmise osas je,aga me siin muudkui vapralt külmume edasi-ühes toas on 17 kraadi,köögis aga 14-pole just lõbus ja ega ise eriti midagi teha ka ei oska.põrand kah külm,kuigi sai pandud soojustusplaat parketi alla,aga tolku eriti ei ole.
Ja teine küsimus kohe takkaotsa-kas on mingisugust plaati vms,mida saaks paigaldada välisseina ja radika vahele,et nagu peegeldaks soojust sissepoole???
Tänud
Margus
P:S:Ärge ainult väga ilkuma hakake-ega sellest soojemaks ei lähe:)))))
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Re: soojustus korkplaadiga???

Lugemata postitus Postitas werta »

Mul sama probleem kuigi paljud korterid on seestpoolt oma korteri seinad ja laed paksult soojustanud, pole julgenud seda keelatud asja teha.
Olen näinud ehitusmaterjali kaupluses plaate,millel üks külg on läikiv ja pannakse radiaatori taha. Aga keldrikorruse korteri põrandat saab keldris soojustada kui lakke panna Rockwooli plaat,mitte penoplast-seda siseruumides ei lubata kasutada.
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tupsu »

Radika taha plaati ei tea, küll on aga Ehituse ABC poodides müügis rullmaterjal foolium kleebitud õhukesele poroloonikihile.
Omal panin seda radikate tahaseina, kuni ülesse aknalaua esiservani välja. Tegu madalatemperatuuriliste alumiiniumradikatega ja isegi selle puhul mõikas küll.
Mein Papa heizt mit der Natur -
andere verheizen sie!
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Veikko »

werta kirjutas:Mul sama probleem kuigi paljud korterid on seestpoolt oma korteri seinad ja laed paksult soojustanud, pole julgenud seda keelatud asja teha.
Olen näinud ehitusmaterjali kaupluses plaate,millel üks külg on läikiv ja pannakse radiaatori taha. Aga keldrikorruse korteri põrandat saab keldris soojustada kui lakke panna Rockwooli plaat,mitte penoplast-seda siseruumides ei lubata kasutada.
Keldri lakke võib panna ja see kindlasti teeb esimese korruse põrandad ja ruumid soojemaks. Ülejäänud läikivad ja plinkivad materjalid välisseina toovad ainult jama hiljem kaasa.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Vasta