Vargad tegutsevad!
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
Re: Vargad tegutsevad!
Lugemata postitus Postitas ehitaise »
Ise ehitades tead vähemalt hiljem, keda süüdistada!
suht loll jutt, sõidukite tausta on uuritud ja vähemalt VW golf on eraisiku nimel, mitte mingi rendifirma oma...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas küsimus34 »
Tere,
Kas kellegil on kogemusi ka info kättesaamisega politseist? Kuna minul toimus vargus sügisel, siis olen paar korda ka käinud uurimas, et kuidas uurimine edeneb ning vastuseks olen saanud vaid, et toetudes paragrahvile see ja see ei saa nad infot avaldada.. no krt. Samuti nüüd uudiste taustal, kus saadi kätte rekka täis varastatud kaupa, proovisin uuesti minna ning küsida, et äkki mõni ese ka mulle kuulub. Selle asemel, et lahkesti vastu võtta, suunati mind ühelt numbrilt teisele ning lõpuks ma õiget inimest kätte ei saanudki. Õigemini ei saanud ma isegi kellegagi silmast silma rääkida vaid pidin jaoskonnas olevat telefoni ainult vägistama..
Äkki keegi annab nõu kuhu lõpuks pöörduma peab. Tegu siis Tartu piirkonnaga.
Kas kellegil on kogemusi ka info kättesaamisega politseist? Kuna minul toimus vargus sügisel, siis olen paar korda ka käinud uurimas, et kuidas uurimine edeneb ning vastuseks olen saanud vaid, et toetudes paragrahvile see ja see ei saa nad infot avaldada.. no krt. Samuti nüüd uudiste taustal, kus saadi kätte rekka täis varastatud kaupa, proovisin uuesti minna ning küsida, et äkki mõni ese ka mulle kuulub. Selle asemel, et lahkesti vastu võtta, suunati mind ühelt numbrilt teisele ning lõpuks ma õiget inimest kätte ei saanudki. Õigemini ei saanud ma isegi kellegagi silmast silma rääkida vaid pidin jaoskonnas olevat telefoni ainult vägistama..
Äkki keegi annab nõu kuhu lõpuks pöörduma peab. Tegu siis Tartu piirkonnaga.
ise sama asjaga kokku puutunud samuti tartus...telefoni kaudu asju ajada pole mõtet, raiskad vaid aega, raha ja oma närve...lõputud suunamised lõpevad ümmarguse jutuga määrustest ja seadustest. Ka minul käidi sees sügisel(augusti lõpp 2011), kuid siiani on olnud totaalne vaikus, selle aja jooksul olen ise käinud politseis kohal ja asja uurinud ja neile uut infot andnud, kahtulusaluste nimesid, autode numbreid jne öelnud, kuid tulemust pole.
Peale seda merekonteinerite uudist läksin ka 2-3 päeva pärat kohale, et asja uurida, vastuseks sain, et ega sellise töömahu juures pole enne paari kuud midagi loota, kuna kogu teema käib läbi tallinna, siis tartusse jõuab see info alles mitme kuu pärast.
Eks väike lootus ikka on, et ka oma asjad äkki seal konteinerites.
Arusaamatu on muidugi see, miks võtab kõik nii palju aega...merekonteineri maht peaks olema ca 50-60 m3, kui igasse kuupi mahutada 10 mootorsaage näiteks, siis mahutaks konteiner 600 mootorsaage, kui seal on ka muid esemeid, suuremaid ja väiksemaid, siis vaevalt, et üle 2000 tööriista sinna mahub, kas siis tõesti võtab nende ülemärkimine 2-3 kuud?
Peale seda merekonteinerite uudist läksin ka 2-3 päeva pärat kohale, et asja uurida, vastuseks sain, et ega sellise töömahu juures pole enne paari kuud midagi loota, kuna kogu teema käib läbi tallinna, siis tartusse jõuab see info alles mitme kuu pärast.
Eks väike lootus ikka on, et ka oma asjad äkki seal konteinerites.
Arusaamatu on muidugi see, miks võtab kõik nii palju aega...merekonteineri maht peaks olema ca 50-60 m3, kui igasse kuupi mahutada 10 mootorsaage näiteks, siis mahutaks konteiner 600 mootorsaage, kui seal on ka muid esemeid, suuremaid ja väiksemaid, siis vaevalt, et üle 2000 tööriista sinna mahub, kas siis tõesti võtab nende ülemärkimine 2-3 kuud?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
http://www.postimees.ee/741632/varaste- ... inimesele/ samad tegelased jäidki siis lõpuks vahele.põhi töö tegid muidugi nolla politsei,eesti kohus ainult premeeris organiseeritud varastejõuku tingimisi karistusega.noored poisid, las harjutavad veelHuiz Futoon kirjutas:Vargapoisid on avastanud uue lihtsa mooduse kokkuriisutud kraami turustamiseks- FaceBook.com. Üks selline näide kah: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 229&type=3 . Kui kellegile veel midagi sarnast silma jääb, andke aga julgelt teada.

Lugemata postitus Postitas defeckt »
Tere,
Annan teada samuti vargusest, vargus toimus 5 juulil kella 22:00 ja 10 vahel Tartumaal Kambja vallas Pulli külas. Varastatud on Jonseredi turbo, Stihl 026 (2tk) saed, kaks võsalõikurit Partner 045 ja Stihl 045, väiksem kompressor kirjaga "Professional", Makita ketaslõikur, Stihli saetraksid, kiivrid, hooldustrvikud, pikendusjuhtmed. Kõige hämmastavam on akude vargus, akud olid vanad mittetöötavad. Seeläbi võiks kahtlustada akudega tegelevaid mustlasi!? Varastatud on ilmselt esisillaveolise kaubikuga, mille veotelje ratastevahe on 176 cm, rehvimuster on 4 soonega, kõik 4 ratast ühesuguse mustriga. Varaste jalanõude pikkused 28 ja 31 cm. Vargaid on olnud vähemalt 2, ilmselt 3. Lukud on lõhutud kangiga, proovitud lõiketangidega, visatud eemale. KUI KELLEGIL ON INFOT TARTUMAAL TEGUTSEVATE VARASTE KOHTA, KINDLASTI TEADA ANDA! VARASTE TABAMISEKS VIIVA INFO EEST VAEVATASU!
Annan teada samuti vargusest, vargus toimus 5 juulil kella 22:00 ja 10 vahel Tartumaal Kambja vallas Pulli külas. Varastatud on Jonseredi turbo, Stihl 026 (2tk) saed, kaks võsalõikurit Partner 045 ja Stihl 045, väiksem kompressor kirjaga "Professional", Makita ketaslõikur, Stihli saetraksid, kiivrid, hooldustrvikud, pikendusjuhtmed. Kõige hämmastavam on akude vargus, akud olid vanad mittetöötavad. Seeläbi võiks kahtlustada akudega tegelevaid mustlasi!? Varastatud on ilmselt esisillaveolise kaubikuga, mille veotelje ratastevahe on 176 cm, rehvimuster on 4 soonega, kõik 4 ratast ühesuguse mustriga. Varaste jalanõude pikkused 28 ja 31 cm. Vargaid on olnud vähemalt 2, ilmselt 3. Lukud on lõhutud kangiga, proovitud lõiketangidega, visatud eemale. KUI KELLEGIL ON INFOT TARTUMAAL TEGUTSEVATE VARASTE KOHTA, KINDLASTI TEADA ANDA! VARASTE TABAMISEKS VIIVA INFO EEST VAEVATASU!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Klaline »
Keegi teab midagi seltskonnast kes tõenäolistelt liigub autoga (punane universaal) talust tallu, seltskonnas kaks meest kellest üks vähemalt räägib eesti keelt, küsivad vanu televiisoreid - raadioid, ise nimetavad ennast vanavarakogujateks, kraam peale tõstetud siis üritavad veel transpordiraha ka küsida, mehi kohatud lõuna-eestis
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu