otsin potseppa
Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
otsin potseppa
Lugemata postitus Postitas triin538 »
Tere
Mure järgmine: teen remonti ja tahaks et keegi vaataks korrag üle ka ahju. Maja on vana nõuka aegne ja ahi selline ümmargune plekk ümber.
Nii palju on näha et ahjuukse juures on läbipõlenud kohati ja see rest mis sees on ka juba päevi näinud, samuti pole mul õrna aimugi millal viimati lõõre puhastati või midagi sellist.
Aga samas võiks ja peaks kogu selle kupatuse keegi profi silmaga üle vaatama, et siis hiljem ei peaks uuesti hakkama ehitama.
Asi ise asub Tallinnas ja natuke on kiire ka.
Sobiks ametlikud tegelased kes annaks ka garantii tehtud tööle. Või kui keegi teab soovitada mõnda kindlat ja kvaliteetset ehitajat siis oleksin väga tänulik.
Lugupidamisega
Triin 55570798
Mure järgmine: teen remonti ja tahaks et keegi vaataks korrag üle ka ahju. Maja on vana nõuka aegne ja ahi selline ümmargune plekk ümber.
Nii palju on näha et ahjuukse juures on läbipõlenud kohati ja see rest mis sees on ka juba päevi näinud, samuti pole mul õrna aimugi millal viimati lõõre puhastati või midagi sellist.
Aga samas võiks ja peaks kogu selle kupatuse keegi profi silmaga üle vaatama, et siis hiljem ei peaks uuesti hakkama ehitama.
Asi ise asub Tallinnas ja natuke on kiire ka.
Sobiks ametlikud tegelased kes annaks ka garantii tehtud tööle. Või kui keegi teab soovitada mõnda kindlat ja kvaliteetset ehitajat siis oleksin väga tänulik.
Lugupidamisega
Triin 55570798
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Re: otsin potseppa
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Alusta sellisel juhul ehk korstnapühkija kohalekutsumisest - saad lõõrid puhtaks ning nemad on igasuguseid ahje näinud ning oskavad omalt poolt kiire hinnangu anda.triin538 kirjutas:Nii palju on näha et ahjuukse juures on läbipõlenud kohati ja see rest mis sees on ka juba päevi näinud, samuti pole mul õrna aimugi millal viimati lõõre puhastati või midagi sellist.
Lugemata postitus Postitas triin538 »
Tead arvan et seal peab nagunii miskit tegema ja ma ei viitsi aega raisata korstna pühkija peale:)
Sest kui kohati tuli juba ahjuukse kõrvalt läbi koidab siis ei päästa seal see korstnapühkija ka enam. Ideaalis vahetaks ma terve selle ukse välja - kui sellest piisaks ja seda teha saab! Seda oleksi vaja et keegi seda ütleks.
See et midagi on vaja teha saan aru aga mida ei tea!
T.
Sest kui kohati tuli juba ahjuukse kõrvalt läbi koidab siis ei päästa seal see korstnapühkija ka enam. Ideaalis vahetaks ma terve selle ukse välja - kui sellest piisaks ja seda teha saab! Seda oleksi vaja et keegi seda ütleks.
See et midagi on vaja teha saan aru aga mida ei tea!
T.
- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Hei Triin!
Vaat... kui tegu sellise kauni komplektiga... siis ei teeks üldse paha minu erapooletu seisukoht, sest ma pole raha eest ühtegi potseppatööd teinud ja omakasu puudub seega. Väiksema töö võin ka ise tasuta ära teha ja hea meelega tutvustan Sulle mitmeid pottseppmeistreid siit klubist. Ei kujuta ett millise ora otsa Sa võid sattuda kui asjast veel palju ei tea ja nii rikas ka pole, et iga aasta uus ahi lasta teha.
Soovin Sulle igatahes edu ja tea, et vähemalt mitte igat meest ei jäta Sinu ahi külmaks!
Vaat... kui tegu sellise kauni komplektiga... siis ei teeks üldse paha minu erapooletu seisukoht, sest ma pole raha eest ühtegi potseppatööd teinud ja omakasu puudub seega. Väiksema töö võin ka ise tasuta ära teha ja hea meelega tutvustan Sulle mitmeid pottseppmeistreid siit klubist. Ei kujuta ett millise ora otsa Sa võid sattuda kui asjast veel palju ei tea ja nii rikas ka pole, et iga aasta uus ahi lasta teha.
Soovin Sulle igatahes edu ja tea, et vähemalt mitte igat meest ei jäta Sinu ahi külmaks!
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 71 korda
- On tänatud: 70 korda
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Õhtust.
ROBI )))))))))
see mulle juba meeldib)))
Meelis
ROBI )))))))))

see mulle juba meeldib)))
Meelis
Mõned teevad külma,mina teen sooja.(Koldevaim)
Tel. 53 966 469
Tel. 53 966 469
- Robi 1
- Ehituspenskar
Oih...Meelis! No sellest esialgu vähe kasu, et Sulle meeldib! Püsime ikka esilalgu Triinu püstitatud teemas ja vaatame kas Talle ka ikka meeldib. No ma mõtlen, töö muidugi kui ahi korras ja maja alles.
Ega kohe ei maksa üleliia põõrdesse minna kui üks kaunis inimene foorumisse tuleb...siin on mehed ja naised võrdsed ja kedagi ei maksa ahistada. Aga eks see ole samas tore ka kui vahel siin keegi veidike romantikat ka tekitab! Minu harrastus muide ongi ahjuromantika...aga sellest eraldi...
.
Ega kohe ei maksa üleliia põõrdesse minna kui üks kaunis inimene foorumisse tuleb...siin on mehed ja naised võrdsed ja kedagi ei maksa ahistada. Aga eks see ole samas tore ka kui vahel siin keegi veidike romantikat ka tekitab! Minu harrastus muide ongi ahjuromantika...aga sellest eraldi...

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 71 korda
- On tänatud: 70 korda
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Õhtust.
Robile.
Lugesin veelkord OMA postitused üle ja..Mina küll seal romantikat ei leia.Pigem tunnustan teiste püüdlusi .
Ahju romantika...See meenutab mingit fetishit.Õnneks ka seda veel ei harrasta))
Aga see viide Joutuubis) see tabas minu olemuse küll ära.
Minul ongi MINU INIMESED. Selle laulu sõnad on väga tõsised ja ma tean seda.
Lugupidamisega Meelis
Robile.
Lugesin veelkord OMA postitused üle ja..Mina küll seal romantikat ei leia.Pigem tunnustan teiste püüdlusi .
Ahju romantika...See meenutab mingit fetishit.Õnneks ka seda veel ei harrasta))
Aga see viide Joutuubis) see tabas minu olemuse küll ära.
Minul ongi MINU INIMESED. Selle laulu sõnad on väga tõsised ja ma tean seda.
Lugupidamisega Meelis

Mõned teevad külma,mina teen sooja.(Koldevaim)
Tel. 53 966 469
Tel. 53 966 469
- Robi 1
- Ehituspenskar
Ahjuromantika: No selles peitub sügav mõte tegelikult. Kunagi on Motamees ka õelnud, et: Pottsepatöö on puhas nauding ja rõõm. Ma olen seda mõtet veel veidike edasi aretand. Ma arvan, et ahjusid saabki ainut armastusega teha ja ahi on nagu ilus naine kui peensusteni lahkama hakata...
.
Mul pole kajuks väga palju aega ahjudega tegeleda, aga täna hakkasin mõtlema, et 1992 aastal tegin esimese järepõlemiskambriga ja see toimib tänaseni Jüris. Eks see armastus ole ka aatatega vaikselt tulnud...

Mul pole kajuks väga palju aega ahjudega tegeleda, aga täna hakkasin mõtlema, et 1992 aastal tegin esimese järepõlemiskambriga ja see toimib tänaseni Jüris. Eks see armastus ole ka aatatega vaikselt tulnud...
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit