nöörlüliti paigaldamine
-
- külaline
nöörlüliti paigaldamine
Lugemata postitus Postitas point »
Re: nöörlüliti paigaldamine
Lugemata postitus Postitas kyveltech »

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas point »

Lugemata postitus Postitas ehitaise »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
point kirjutas:Mida oligi arvata) mida ka ei küsi, ikka on paar "geeniust", kes asjalike soovituste asemel oskavad ainult verbaalsel teel oma ..... pikendada. mis ala spetsialistid ise olete ? kui üldse midagi oskate muidugi peale targutamise
) küll ma leian ka mõne valdkonna, kus ma võin öelda, et vat kui jobu ja saamatu oled.

Kaks vastust, mis tulid, vastasid ju sulle jaatavalt. Mida sa veel tahad? Panid sa oma lambist siia pildi üles, et saaks midagi konkreetsemat juhendada? Ei. Milles siis point?point kirjutas:Selline rumal küsimus- kas igale juhtmega seinalambile on võimalik paigaldada ka nöörlüliti ? juhtmed seinast, aga sobival lambil ostes juhe taga. tahaks aga panna nöörlüliti.
Konkreetsust, setsimees, konkreetsust!

Ma räägin kõik issile ära, et sa siin ähvardamas käid, küll minu issi siis teeb sulle tuupi ja saab sinu issist ka jagu!point kirjutas:...küll ma leian ka mõne valdkonna, kus ma võin öelda, et vat kui jobu ja saamatu oled.

Esiteks, minu võrdlemine "geeniusega" on äärmiselt ennatlik.point kirjutas:Mida oligi arvata) mida ka ei küsi, ikka on paar "geeniust", kes asjalike soovituste asemel oskavad ainult verbaalsel teel oma ..... pikendada. mis ala spetsialistid ise olete ? kui üldse midagi oskate muidugi peale targutamise
) küll ma leian ka mõne valdkonna, kus ma võin öelda, et vat kui jobu ja saamatu oled.
Teiseks vabandan kui oma postituses kasutasin üleliigselt verbaalset vägivalda sinu suhtes, kuid eeldasin, et mu vastus annab aimu selle töö teostatavusest.
Kolmandaks, mul ei ole enam vaja pikendada!
Neljandaks, amet ja väljaõpe puudub, olen luuser ja muidusööja, õpin ka muuseas, teha ei oska ma eriti palju.
Viiendaks, minu puhul ei pea sa seda valdkonda väga otsima, võta milline tahad, ütle et ma jobu ja ma saan ainult nõustuda!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 66 korda
Lugemata postitus Postitas trebla »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kus neid otse valgustitesse paigaldatavaid ka müüakse - pole nagu otseselt silma jäänud (pole ka eriti otsinud)?trebla kirjutas:...teisi saab paigaldada otse valgustisse..
Suuremates elektritarvete kauplustes kindlasti. Effex näiteks.madis64 kirjutas:Kus neid otse valgustitesse paigaldatavaid ka müüakse - pole nagu otseselt silma jäänud (pole ka eriti otsinud)?trebla kirjutas:...teisi saab paigaldada otse valgustisse..
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas timburi »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Sõltub lüliti valmistajast ja sõltub lüliti kasutajast, endal nöörlülitiga ventilaator laes üle kümne aasta ja nöör (tegelikult vist kett?) püsib ikka ventilaatori küljes.timburi kirjutas:Ükskõik missugune see ka poleks, suhtelselt loll leiutis. Ehk siis varem või hiljem seda sa vahetad, kasvõi esimene asi on see, et nöör tilpneb käes ja lamp ei põle...
Toore jõu vastu loomulikult ei saa ükski lüliti

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ukulele2 »

Mine “Elekter, elektriseadmed”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted