tudengi mure ühika seinaga

EvaP
külaline

tudengi mure ühika seinaga

Lugemata postitus Postitas EvaP »

elan ühikas, kus nii minu seinas, kui ka naabri seinas on kapid. kuna kapid on täpselt vastamisi, siis nende vahel olev "sein" on heal juhul 2cm paks seega igasugune heliisolatsioon puudub. olen tõesti juba nii väsinud sellest, et kuulen nende vee valamist tassi kui ka kogu öiseid norskamisi. oskab keegi mulle soovitada, millega see omapoolne kapisein paksemaks teha, et tekiks mingigi heliisolatsioon? tean, et kivivill oleks üks variant, aga see tundub mu jaoks veidi kallis hetkel.
Külaline
külaline

Re: tudengi mure ühika seinaga

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rohke :jooma aitab. :blush:
EvaP
külaline

see on proovitud ja tõesti aitas, aga pikapeale hakkab maksale liiga tegema :)
kyveltech
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas kyveltech »

Hangid endale kaaslase, siis omavahel tegemist ja nood helid ei häiri, mingit muud varianti küll pähe ei turgata:-(
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

EvaP kirjutas:... tean, et kivivill oleks üks variant, aga see tundub mu jaoks veidi kallis hetkel.
Kas see variant tudengile ei sobi? :) http://www.ohutuspartner.ee/avaleht.htm ... gory_id=19
Muidugi on selle variandi puhul võib tekkida samasugune oht nagu ühel talvisel kalastajal, kes -20 kraadiga püüdis kala läki-läki kõrvad peapeale seotud. Teiste küsimise peale, et kas sul kõrvad ei hakka külmetama, vastas, et külmetavad küll, kuid alla ka ei saa lasta, sest eelmine kord pakuti viina, aga ma ei kuulnud.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Aitab heli tõkestada rohke amorfne mass, kuid peale villa (üsna massitu, aitab vähe) ja tuuletõkkeplaadi (vaid nati parem) nagu muud varianti ei teagi, mida saaksid ühikas lihsalt lisada.
EvaP
külaline

Tundub mu isal oli siis ikkagi õigus, et midagi muud peale rikkaks saamise ja metsa maja ostmise üle ei jää. Mõtlesin et ta lihtsalt ei viitsi tegeleda mu pseudoprobleemidega :)
Sügisel kui kõvem tuul oli, siis ma naersin aknast, et kuidas naabermaja isoveripallid mööda põldu minema jooksevad, nüüd tuleb ainult oma lollust süüdistada, et tookord neid püüdma ei läinud.
Kaal
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Kaal »

Põhimõte on siiski,heliisolatsioon võimalikult odava raha eest? Pöördu probleemiga Streetrace.org-i.Sealsed härrased kisuvad päris tihti autodest pigimatte välja et masinaid kergemaks saada.Ühe kapiseina suuruse portsu matte peaks sikspäki eest saama küll :)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tudengile käepärase heliisolatioonina peaks sobima munakarbid.
Vasta