Dushirenni paigaldus

saunad, santehnika, boilerid jne
kikass
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 2 korda
Kontakt:

Dushirenni paigaldus

Lugemata postitus Postitas kikass »

Head uut!

Küsimus/mure järgmine: vannitoas käsil kap.remont, seoses sellega plaanisin dushinurka ACO vertikaalse äärikuga 800mm renni (plaatidega kaetav). Kas on kellelgi kogemusi paigaldamisel? Huvitab just see, et kuidas kallet teha?
Tegin kerge visandi dushinurgast, kus mustad jooned on seinad, sinine pidev joon on klaasist sein ja sinine katkendlik on dushinurga uks ning punane on siis renn.

Dushinurk mõõtudega 800x800. Plaadid 100x100. Ehitaja arvas, et kalle tuleb teha nii nagu visandil näitavad tumepunase või pruunika värviga nooled, mis viis selleni, et renn jäi inetult viltu :(

Ise arvasin, et kalle oleks tulnud teha nii nagu rohelised nooled näitavad - siis oleks küll dushinurga põrand jäänud seina poolsest osas 1cm madalamale ülejäänud põranda pinnast, aga üldmulje oleks jäänud oluliselt viisakam (mitte silma riivama). Või oleks siis probleemid tekkinud vee äravoolamisega?
visand.GIF
visand.GIF (4.24 KiB) Vaadatud 3564 korda
Tule pesapalli mängima!! http://www.amigosbaseball.com
kütja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Re: Dushirenni paigaldus

Lugemata postitus Postitas kütja »

Renniga ikka roheliste noolte järgi
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere! Sellise ruumilahenduse ja renni asukoha juures, kalle muidugi roheliste joonte suunas. Dushirenni paigaldad viisakalt ja
igati loodi, kinnitad ja valad kalde, arvestades, et plaat jääks "millikene" rennist kõrgemale.
Ma ei oska pilte siia laadida, aga mul õige mitmeid variante, renniga ja 10x10 plaadiga.
Parem on, kui ehitaja seal midagi ei "näpiks", see pole üldse ehitaja rida, sest pea alati on siis trapid, rennid, kalded... :banghead: .
Mõistlik oleks see san.tehnikul ja plaatijal koos lahendada.
Nemad teavad - saad ühe korraga ja korralikult tehtud. Muidu oled varsti ja uue murega siin tagasi. Andres
kikass
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kikass »

Tänud kütjale ja Andrestole selle eest, et minu loogika õigsust kinnitasite (ja samas mulle nüüd muret ja peavalu juurde tekitasite :P) - mis sita**i, see uuesti - lootuses, et tegija oma viga julgeb tunnistada.

Natuke küsiks veel, kui ma nüüd jõuan sellise tulemuseni nagu juuresoleval visandil kujutatud, siis kuidas teha need n-ö dushinurga aluse seinad (mis tekivad põranda kaldest dushinurgas)? Lihtsalt silikooniga või vuugitäitega?
plaan_b.GIF
plaan_b.GIF (7.32 KiB) Vaadatud 3322 korda
Tule pesapalli mängima!! http://www.amigosbaseball.com
Vasta