Ahju krohvimine

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Re: Ahju krohvimine

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas motamees »

Andresto kirjutas:
Kindlasti ei väljastatud tehasest nö. tooreid tooteid nagu paneelid, sillused, talad - Ok ehk mõned FBS plokid v. muud säärast. Andres
Sa Andresto pole sit*agi näinud. Kui auto järgi tuli, pandi ka auravad tooted peale, plaan tuli ju täita. Narva tehastes tuli kukermiit otse ahjust ja auto kasti. Kui Kuressaarde jõudsin, oli koorem seest alles palav. Väljas oli -20kraadi. Muiudgi oli sellest ka probleeme. Plokid vajusid raskuse all mõõdust välja, kuna olid alles pehmed. OTKst polnud haisugi.
:)
.
Tel 5o9279o
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

motamees kirjutas: Sa Andresto pole sit*agi näinud. Kui auto järgi tuli, pandi ka auravad tooted peale, plaan tuli ju täita. Narva tehastes tuli kukermiit otse ahjust ja auto kasti. Kui Kuressaarde jõudsin, oli koorem seest alles palav. Väljas oli -20kraadi. ...
Olen ikke küll näinud! Tean, et -20 olid sul Narvast koju jõudes jääpurikad kasti all. Olen Tartu-Narva-Tartu liini sõitnud nii, et vähe pole,
ka 2X ööpäevas. Seepärast tean. Olen ehitanud Tartu raudbetoontehast ja käinud veel mõneski tehases, seepärast tean, et selliseid asju nagu paneelid, sillused jm. kandvad bet. detailid, ei väljastatud otse ahjust. Loomulikult tuli plaan täita ja eks erandeid juhtus, aga reeglina ei. Andres
TAMM 61
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas TAMM 61 »

Tere.Äkki kellelgi on kogemusi krohvitud ahju üle lakkimisest.Ahi krohvitud valge antiikkrohviga ja mõte oli üle lakkida Eskaro graniitlakiga.Pliidi ja soojamüüri mis on laotud puhta vuugina toimis väga hästi.
Vasta