Fooliumkattega vahtplast?

põrandad, põrandatööd
Külaline
külaline

Fooliumkattega vahtplast?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm. Otsest otstarvet neil ei teagi? Kas neid betoonpõrandate tegemisel kah kasutada saab? Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu? Mis arvate?
fanatic
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 30 korda
On tänatud: 44 korda

Re: Fooliumkattega vahtplast?

Lugemata postitus Postitas fanatic »

Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm. Otsest otstarvet neil ei teagi? Kas neid betoonpõrandate tegemisel kah kasutada saab? Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu? Mis arvate?
Sealt leiab lahendusi küll. Need kes on Sauna-Satut kasutanud kiidavad seda väga.
http://www.spu.fi/spu_al_ee
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm.
Ehk tood mõne viite.
Külaline kirjutas: Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu?
Foolium ei peegelda seal suurt midagi.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

rokikas kirjutas:
Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm.
Ehk tood mõne viite.
Külaline kirjutas: Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu?
Foolium ei peegelda seal suurt midagi.
[img]https://rs0fmq.sn2.livefilestore.com/y1 ... C_0964.JPG[/img]
Selline näeb siis välja ja olen näinud seda müügil ehituse ABC poodides.
Vasta