Minu meelest 5+ välivalgusti!

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Minu meelest 5+ välivalgusti!

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere!
Tulin just külast ja pererahval minu meelest 5+ välivalgusti! Maja välisukse kohal põles valgusti,
selline tavaline, kronsteiniga. Kirusin, et on ikka "lahja" pirni sisse kruvinud, kuid liginedes - hops ja
täitsa norm. valgus, no nii 60w ehk.
Saan aru, et liikumisanduriga. Küsimus(ed): On seal sees 2 pirni, millest üks "lahja", mis põleb kogu aeg või üks, mingi alaldiga või nii. Liikumisandurit ennast ma ei näinud ja ei saanudki aru, kas lülituskaugust ja aega on siis võimalik regullida (nagu prosedel) v. ei? Häiris, et kui tänaval auto v. keegi möödus siis asjatult lülitus tugevam valgus põlema. Soovitage linki v. kauplust, kuhu neid vaatama ja ostma minna. Soovitavalt Tartus! Andres
Külaline
külaline

Re: Minu meelest 5+ välivalgusti!

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Oleksid ju sama küsimuse võinud pererahvale esitada? :roll:
vtl
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas vtl »

Steinelil on nii kahe lambiga (LED+hõõglamp) kui ühe lambiga (hõõglamp) liikumisanduriga välisvalgusteid. Esimese tunneb ära selle järgi, et numbrivalgusti on sinakas, teisel põleb hõõglamp tavaolukorras 25% heledusega ja liikumise peale hakkab täisheledusega põlema.
Teine kasulik omadus on tark programm, mis õhtuhämarast kuni südaööni põletab seda 25% heledusega numbrivalgust, hommikupoole kustutab numbrivalguse ära, kuid liikumisanduri peale läheb endiselt täisheledusega põlema.
markku001
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas markku001 »

Igas suuremas elektritarvete poest peaks Steineli asju saada olema!! näiteks www.effex.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Võimalusi on mitmeid. Vtl-i pakutu on huvitav, pole küll ise kohanud. Nn. koridori funktsiooniga valgustitel (enamasti küll luminofoorlampidega) tekib samasugune efekt , kuna liikumise puudumisel dimmerdatakse valgustugevus 10-15% peale. Labasem võimalus on muidugi LED-id, mida toidab
lekkevool.
Imelik.
Vasta