Katla segamissõlme ehitamine
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Re: Katla segamissõlme ehitamine
Lugemata postitus Postitas kütja »
See oleneb mis kraadiga termostaat on,aga umbes selles vahemikus see temp kõigub.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas Strand »
Nii katla segamissõlm on tehtud, aga praegu on nõnda, et kui tuli all on siis on pidevalt selline tunne nagu läheks keema, selline keemise eelne vilin vms heli on. Kuigi katla peal näitab temperatuuri ainult 60 ringis.
Termostaat on vahel 70 kraadi.
Termostaat on vahel 70 kraadi.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas RK »
Elektrilise keedukannuga on sama sisin.
Termostaat avaneb tasapisi, mitte alates 70 kraadist. 70 juures on ta täielikut avatud. Akupaagist võtab varem jahedamat peale.
Kas miski termomeeter on pandud näitama katlasse siseneva veetemperatuuri? Palju see näitab ja kas kõigub ka.
Mul atmosel termovar akupaagi vahel, katlast väljuv temperatuur 72-75 kraadi juures,kuigi juhend ütleb et 80-90 kraadi peaks olema. Üle selle läheb ainult siis, kui akupaagi alumisest torust kakkab tulema termovari segamiseks soojem vesi.
Aga kuni akupaagi alumise osa soojenemiseni läheb katlasse tagastuv vesi 50-72 kraadi vahel. Ma ei tea kas see kõikumine on õige. Otsepõlemise katlale vist pole vahet, aga puugaasi katlal võib äkki puugaasi genereerimist halvasti mõjutada.
Ka kaldun arvama et katlasse tagastuv vesi peaks stabiilne olema.
Termostaat avaneb tasapisi, mitte alates 70 kraadist. 70 juures on ta täielikut avatud. Akupaagist võtab varem jahedamat peale.
Kas miski termomeeter on pandud näitama katlasse siseneva veetemperatuuri? Palju see näitab ja kas kõigub ka.
Mul atmosel termovar akupaagi vahel, katlast väljuv temperatuur 72-75 kraadi juures,kuigi juhend ütleb et 80-90 kraadi peaks olema. Üle selle läheb ainult siis, kui akupaagi alumisest torust kakkab tulema termovari segamiseks soojem vesi.
Aga kuni akupaagi alumise osa soojenemiseni läheb katlasse tagastuv vesi 50-72 kraadi vahel. Ma ei tea kas see kõikumine on õige. Otsepõlemise katlale vist pole vahet, aga puugaasi katlal võib äkki puugaasi genereerimist halvasti mõjutada.
Ka kaldun arvama et katlasse tagastuv vesi peaks stabiilne olema.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas kütja »
Termostaat reageerib väikese viitega,mitte momentaalselt,samuti kipuvad katla termomeetrid villast viskama.Ise olen näinud kuni 10C vahet.Alati olen paigaldanud katla väljuva toru peale lisatermomeetri.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Kui vesi ühes kohas liiga intensiivselt soojaks ajada siis tulebki selline sisin. Kui katel ühtlaselt kütma hakkab siis kaob see heli ära. Kütmise algul võib olla olukord kus katel ei kuumuta kogu veesärki vaid mingit osa sellest ja seal siis ongi see heli.
Lugemata postitus Postitas kyveltech »
Kütja, sama siin, olen ka pannud ikak väljuva peale korraliku temroka.....Need mehaanilised asjandused on viitega ja samas ei ole täpsed, sellepärast on segamine automaatikaga parem, täpsem jne, kas ka tasub, ise küsimus! Väga palju nüansse on....Elektroonika suudab olla täpne, kõik muu ei pruugi olla!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas RK »
Segamine automaatikaga parem, aga mis moodi, milliste seadmetega seda tehakse?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Veikko »
http://www.youtube.com/watch?v=J1uz3wZU ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1OLog9Mo ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1OLog9Mo ... re=related
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/ novire@novire.eu +372 5810 3282
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu