ehitaja palk
Lugemata postitus Postitas tarmo99 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Tibi »
Ehitustöölisele olen maksnud 500kr päevas,7-8 tundi mitte eriti kiiret aga korralikku viimistlustööd.
Lugemata postitus Postitas suurpoiss »
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
/me on just liikumas oma maja peale, et lõpetada torumeestega suhe - sellist saasta oma majja ei taha.
Lugemata postitus Postitas wert »
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
kokkulepet ei saavutanudki ja mees lahkus.2korda2 kirjutas:Leppisid kokku sellise hinna või tagantjärgi küsis?
/me on just liikumas oma maja peale, et lõpetada torumeestega suhe - sellist saasta oma majja ei taha.
tegin ise ära

Liiga karm oleks see hind olnud.
Eelmisele vennale tahaks öelda et situ pihku, aga ei ütle kahh.
Las küsib oma õigustatud hinda pealegi, kui arvab et asjad nii käivad...
-
- -
wert paneb fassaadi: http://www.vennad.ee/asn/viewtopic.php?t=4422wert kirjutas:iga ehitaja küsib niipalju raha palju ta arvab end väärt olema, kui keegi ei ole nõus ehitaja poolt küsitud summaga siis ei pea ju kohe karjuma hakkama vaid võid ju otsida uue ehitaja. samahäst võib ju ehitaja ka karjuma hakata et selline kooner oled jne. ühesõnaga see teema küll kuhugi ei vii vaid närvi ajab ainult.
Tõepoolest, igaüks teab oma hinda

Lugemata postitus Postitas wert »
2korda2 kirjutas:wert paneb fassaadi: http://www.vennad.ee/asn/viewtopic.php?t=4422wert kirjutas:iga ehitaja küsib niipalju raha palju ta arvab end väärt olema, kui keegi ei ole nõus ehitaja poolt küsitud summaga siis ei pea ju kohe karjuma hakkama vaid võid ju otsida uue ehitaja. samahäst võib ju ehitaja ka karjuma hakata et selline kooner oled jne. ühesõnaga see teema küll kuhugi ei vii vaid närvi ajab ainult.
Tõepoolest, igaüks teab oma hindaRäägi meile ka, palju analoogset tööd sa sellise hinnaga teinud oled?
kas sa tahad öelda et seda on palju või vähe, aga ma arvan et sinu arust on seda palju. aga sa võid ju alati odavamalt teha kui on soovi ega keegi ei keela ja sellise hinnaga on tööd küll. arvestades et ma pean siit 40 tuhat maksude peale panema.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas silver27a »
Endale küll ei julgeks sellised ehitajaid palgata
- restauraator
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas restauraator »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas silver27a »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas manowar »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mistoimub »
...Ja ma väga kahtlen, et endast lugupidav soliidse palgaga korralik ehitaja kuskil foorumis oma palganumbrist kireb!

...Ja veel... Võetakse sõna, et ehitaja nöörib ikka koledamal kobel! Ma ei ütleks!(Ma räägin ikka päris ehitajast) Arvestagem ehitaja riski! Alates materjali kvaliteedist! Kui materjali praak avastatakse liiga hilja... Siis ehitaja võtab oma põhjatu rahakoti ja tambib kõik kinni. Kui ehitajal on objektil 200 000 õhus ja siis klient avastab, et onu kanadast ei saatnudki raha? Ehitaja võtab jälle oma põhjatu rahakoti? Ja seda vist teab igaüks, et kui objekt läbi saab siis need viimased rahad tahavad viibida! Ja ehitaja elab siis õhust ja armastusest või põhjatust rahakotist! Ma ei hakka muidugi pingutama, et rääkida palju maksab tööriist(korralik) ...lõpetuseks... Ehitus on valdkond kus leidub samamoodi idioote nagu näiteks liikluseski!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lugemata postitus Postitas Imre »
-
- -
Kui liiv on koduõues olemas (kujutad ette - inimesed elavad ka sellise koha peal, kus ehitusmaterjali jalge all lademes) ja naabri-Karla omab küll vana aga tegusat kolhoosiaegset koppa, siis 40K on iga nurga alt palju makstud.
Igasuguse suuregabariidilise ja/või suure massiga materjalide puhul võib transpordikulu moodustada olulise osa kogukulust. Sellised täitmine-maksab-40-tuhhi-mehed minu majale küll ligi ei pääse
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas to Külaline »
- Elentino
- Ehitusspets
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 9 korda
Lugemata postitus Postitas Elentino »
Näiteks Eestis küsib advokaat tunnise konsultatsiooni eest 1500.- Kadunud R.Lepikson-gi ütles, et see pole mingi mees, kes aastaga miljonit ei teeni. Lihtne ehitaja ei teeni sellist palka kunagi, aga kõrgharidusega spetsialistil peaks see võimalus olema, kui ikka ise mees oled.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Urrr »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed