Vajan pliiti

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
navigator
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Vajan pliiti

Lugemata postitus Postitas navigator »

Tervitus, pean hakkama mõtlema pliidi vahetusele kuna vana hakkab vanaks jääma ja oleks vaja midagi ilusamat. Hetkel on aastaid töödanud pioneer pliit+soojamüür. Pioneeri pliidi kõrval on elektripliit. Soojamüür on sama pikk kui on pioneerpliit. Soojamüüris kaks siibrit ehk siis suve ja talve. Korstna ühendus on umbes 2 meetri kõrguselt. Nüüd siis küsimused: Mis summaga peaksin arvestama uue kivist pliidi ja soojamüüri ehituseks? Pliit peaks olema võimalikult suure koldega ja klaas uksega, ahju pole vaja, aga pliidi korpusesse mis kivist peaks siis olema ka võimalik panna integreeritavad elektri pliit ja ahi. Pliidi plaati tahaks keraamilist. Pliit peaks oma välimuselt olema mingi antiik tellist meenutavast kivist. Samuti ka soemüür ühelt poole vähemalt. Kui pikk on sellise töö teostus aeg? :confused:
Võib saata ka konkreetseid pakkumisi koos pildimaterjaliga.
meelisvaiksaar
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 71 korda
On tänatud: 70 korda

Re: Vajan pliiti

Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »

Tere.
Minu subjektiivne arvamus keraamilise pliidi plaadi kohta:
Kui perenaisele meeldib enamus ajast mis Ta peab pliidi jures olema bikiini vooru teha siis sobib.Tavakodanikule ,kes ikka süüa ka teeb soovitan malmi.
Puhastada võibolla on parem keraamilist ja edevam on see kindlasti.Ise valiksin ikkagi malmi.
Öeldud,et see on subjektiivne ja ainult minu isiklik arvamus.
Lugupidamisega Meelis Vaiksaar.
Tel 53 966 469
Mõned teevad külma,mina teen sooja.(Koldevaim)
Tel. 53 966 469
Vasta