Kuidas toimida?

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
külaline 1
külaline

Kuidas toimida?

Lugemata postitus Postitas külaline 1 »

Tere! Vajan nõu kuidas toimida!
Ehitasin 1993 a maja, mis asus kõrvaltänavast asuvast majast ca 100 m kaugusel. Sel ajal minu maja ees veel tänavat ega elektriliini polnud. Tol ajal EE poolt väljastatud tehniliste tingimuste kohaselt tuli võtta maja toide naabri juures asuvast õhuliinist läbi automaatlüliti ( asus naabri kilbis ) ajutiselt maakaablina, kuni minu tänava väljaehituseni.
Vahepeal on olukord muutunud, minu maja ette on rajatud tänav, naabermajani on toodud kaasaegne õhuliin, kuid minu majani seda miskipärast seda välja ei ehitatud. Ja ka naabermaja omanik, kelle kilbist tuleb kaabel, on ka vahetunud, kes seda kaabelliini juba enam ei talu.
Kas EE peaks nüüd mulle välja ehitama elektritoite minu maja tänaval naabermajani tulevast õhukaabelliinist minu maja peaelektrikilpi ( või paigaldama posti koos liitumiskilbiga maja ette ) ?
Imelik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 33 korda
On tänatud: 83 korda

Re: Kuidas toimida?

Lugemata postitus Postitas Imelik »

... juba enam ei talu.
Uus omanik sai maja koos talumiskohustusega.
Tol ajal EE poolt väljastatud tehniliste tingimuste kohaselt tuli võtta maja toide naabri juures asuvast õhuliinist läbi automaatlüliti ( asus naabri kilbis ) ajutiselt maakaablina, kuni minu tänava väljaehituseni.
Sel puhul tuleks küsida EE-st - mis põhjusel ei ole ajutist ühendust
asendatud püsivaga?
janny
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas janny »

Eks EE küsib ikka oma töö eest sinu käest raha, ega ta seda sulle tasuta ei tee. Sellega arvesta ka. "EE ei ole nii rikas, et ta seda tasuta sulle kingiks. " :)
Ahjud, pliidid ja kaminad
http://www.hobekivi.ee
külaline 1
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline 1 »

Oled kindel või? Mille eest ma elektriarvetes võrgutasu maksan? Praktikas ma tean ma raudselt ühte juhust , kus liinid rekonstrueeriti EE kulu ja kirjadega.
janny kirjutas: "EE ei ole nii rikas...:)
Vaidleks ka sellele väitele vastu.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Liitumispunktini teeb EE oma kulu ja kirjadega, sealt edasi omanik. Vaata oma lepingut. Kuna elekter jookseb siis liitumispunktini on töö tehtud. Kuna tööle oli projekt siis seda saab protsessida, miks ei ole EE oma osa projektikohaselt teinud. See on levinud, et EE alltöövõtjad ise meelega (hoiavad raha kokku) ei ehita projekti järgi ja kui raha pole makstud siis EE ei maksagi neile ennem kui saab nõuetekohaselt tehtud. Kui aga on makstud siis peab EE omast taskust juba makstud tööd uuesti tegema hakkama ja see eeldab juba kellegi verd EE kabinetis ja ... (tööd võivad jääda kummaliselt venima või üldse tegematta)
Aga kõik need asjad käivad läbi EE klienditeeninduse (või sealt saadud ametimehe kontakti) ja foorumisse tasub alles siis tulla kui sealt on saadud mingi vastus.
kasutaja 1
külaline

Lugemata postitus Postitas kasutaja 1 »

Eks ma lähen siis EE klienditeenindusse , aga seda järgmine aasta. Talv tulekul, ei tahaks vastu talve maad ( muru ) üles sonkida ja ega see asi ka nii ei põle. Kõige eelduste kohaselt laheneb asi positiivselt. Kui tekib tõrkeid, siis võtan teema uuesti üles.
Tänan kõiki vastajaid, eriti Kalvise jutt tegi mind targemaks. Minu poolest võib teema praegu lõpetatuks lugeda.
Vasta