Lugemata postitus Postitas Õhuke »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas nipernaadi »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas iffoniff »
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Lugemata postitus Postitas raatz »
Lugemata postitus Postitas taastaja »
raatz kirjutas:Segan siin vahele, et kas selliste mütsidegamitteplekksepp ei saaks hakkama? Ma mõtlen, et äkki keegi jagab mingit pinnalaotuse kunsti, siis konstrueeriks papist ise valmis ja pärast prooviks plekist kaAga, eks korstnaid ole igasuguseid. Kandilise korstna põhi peaks ju olema sama. Või ma eksin
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Tegelikult olen jõudnud samale järeldusele. Siit saan vaid oma arvamustele kinnitust. Nii et tänu foorumile ja Õhukesele.Õhuke kirjutas:Minumeelest, vabandage diletandi arvamust ja ärge väga valusalt pekske kui rukkisse panen, on kogu kurja juur ÕSP. Häbi tunnistadaaga kui ilm vähegi kannatas siis pump ka pobises ja kui ta suure külmaga suisa porgandi häält hakkas tegema alles siis sai ka normaalsed küttekehad mängu kaasatud. Seega siis õues üle -15+2,5 meetrit korstent külmal pööningul ja sinna juurde harv kütmine tekitasid korstnasse korraliku jää mis kivid ära lõhkuski. Ei sobi kokku külm ilm, ÕSP ja klassikaline kivikorsten
Kokkuvõttes oleks korralikult iga päev ahju kütnud nii nagu enne ÕSP ajastut käis, poleks praegu vaja siin halada. ÕSP on kuradist ja tema peaks kohe ruttu kirikuvande alla panema
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas koma2 »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025