Foorumi kaudu leitud positiivsed kontaktid

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Foorumi kaudu leitud positiivsed kontaktid

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Vastukaaluks pidevatele probleemidele ehitajatega, võiks siia teemasse koguda positiivseid näiteid. Ehk siis, kui oled leidnud siit foorumist asjaliku mehe, kelle tööga rahule jäid, anna teistelegi teada!
Võimaluse korral võiksid omada ka mingit materjali tõestuseks, et töö tõepoolest tehtud sai ja et tegemist ei ole lihtsalt teise nime alt oma saba kergitamisega.

Omalt poolt märgiks ära tiheda postitaja Kalvis. Sai temalt eramu elektriprojekt tellitud. Aega läks küll plaanitust rohkem aga kuivõrd tegelikult ma peale ei käinudki (polnud vaja), siis no problem!. Veel viimasel minutil soovitud muudatused (minu poolt) said ilusti sisse ja sellest probleemi ei tekkinud. Projektiklade vahel oli lisaks ka mittekohustuslikku abimaterjali erinevate lahendustega, oli kasu!
mõtetu üritus
külaline

Lugemata postitus Postitas mõtetu üritus »

pane lehte kuulutus kui tahad ennast reklaamida, või sõpru.
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

lugupeetud mõt(t)etu üritus,
antud juhul ei olnud kuidagi tegemist ei enda ega sõprade reklaamimisega. Ise ma ehitustegevusest ei elatu (mitte ligikaudseltki) ja Kalvise nime all kirjutavat meest olen elus korra näinud, kui valmis paberid kätte sain. Kui ikka kahtled, saan õhtul kodus ka mõned pildid teha.
Kurb, kui mõne inimese elu möödubki nii mürksinistes toonides. Või on probleem ehk selles, et pole kedagi, kes härra enesehinnangut oleks valmis toetava sõnaga kinnitama?
Vasta