Tervitus,
kui on projekteerija poolt tehtud põhiprojekt, mis ei hõlma materjaliloetelu, siis kuhu võiks selline tavaline inimene pöörduda oma joonistega, et keegi talle välja arvutaks, mis vaja ja mis mitte. Tahaks ise materjalid objektile tuua kuna siiani oma maja ehitamisel ehitajatega kogemus selline olnud, et materjali jääb kõvasti üle ja mina plekin selle kinni ja lõpuks tassitakse see ülejääk ka minema:) Ma suudan jah jooniselt need plafoonid ja toru pikkused jne kokku lugeda, aga vaja ju juurde igasugu neete ja silikoone jne. ja seda mu pea ei võta:)
Materjalid
Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
Re: Materjalid
Lugemata postitus Postitas sky »
Mõistlikum on kasutada plastist õhukanaleid. Ära jääb igasugune teipide / neetide jm.-ga jama, paigalduse aeg ka kolmandiku võrra kiirem kui metalliga.Torud ja liitmikud ühendatakse muhvühendusega ( nii nagu kanalisatsiooni puhul), muud plastvendi plussid peale selle. Plasti puhul on spetsi koostamine suhteliselt lihtsam : jooksvad meetrid, põlved, kolmikud, üleminekud, ventiilid. Või siis võtad oma projekti kaasa ja lähed FEB-i, mehed loevad sulle spetsi kokku.
Vaata http://www.uponor.ee/lahendused/sisekli ... sioon.aspx
Vaata http://www.uponor.ee/lahendused/sisekli ... sioon.aspx
Lugemata postitus Postitas topvent »
Plastik toru kergitab ka asja hinda.
Kui soov üle lugeda võta ühendust minuga!
Sümboolse summa eest loen ära kuna see põhitööks mul
Kui soov üle lugeda võta ühendust minuga!
Sümboolse summa eest loen ära kuna see põhitööks mul

-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas koma2 »
Põlved ja muhvid on võimalik osta juba tihendiga näiteks, sel juhul pole mingit silikooni tarvis. Armeeritud alumiiniumteip ümber liitekoha peaks piisama, mul kulus 1 rull. Kui torud piisavalt jäigalt kinnitatud, siis pole ka neete tarvis. Konsulteeri oma ehitajaga üle, kas neil on vahet, kuidas paigaldada. Aga FEB-s panevad Sulle hea meelega kompoti kokku, teevad hea hinna kah, kui firmale saavad arve teha. Lase siis ehitaja nimele arve teha aga maksa ise ära näiteks. Ehitaja saab arve oma kuludesse kirjutada.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu