vundamendi hind

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
avo
külaline

vundamendi hind

Lugemata postitus Postitas avo »

tere.
huvitab vundamendi hind 5 km tallinnast.9*12 m2 .alla lint siis mingi plokk .sisse liiv ,põrandaküte ja peale plaat.huvitab umbkaudne hind,alati saab hiljem täpsemaks rääkida.tegin eelmise sarnase asja 2008 aastal aga ehitaja on kadunud !!kui kellegil on mingi pakkumine siis andke siin teada ja kui asi on reaalne võtan ühendust.
õige mees ütleb siin kohe umbkaudse hinna lampi ära mitte ei targuta.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Re: vundamendi hind

Lugemata postitus Postitas maik »

Nii mahuka asjakohase info põhjal oleks minu hind lambist 50 000.- käibel olevat raha.
:jooma
Õige tellija neelab lambist hinna alla, mitte ei ahmi õhku.
:jooma
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

avo kirjutas:tere.
huvitab vundamendi hind 5 km tallinnast. ... ja kui asi on reaalne võtan ühendust.
õige mees ütleb siin kohe umbkaudse hinna lampi ära mitte ei targuta.
Tere! Ja mida see hind avo´le annab? Reaalselt on nii, et lambimehed keeravad Su vundamendi piixu
ja siis oled tagasi siin oma uue postitusega: "Piixu keeratud vundament." või midagi sarnast.
Edu, reaalselt õigete meeste leidmisel. Andres
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Tere

Enne hinnapakkumise tegemist soovib ehitaja teada tellija kontakte: nimi, perekonnanimi, asukoht, objekti asukoht, telefoni nr, meili aadress.
Edasi, soovib ehitaja teada, kas projekt ja ehitusluba on olemas. Seejärel, enne hinnapakkumise tegemist uurib ehitaja tellija tausta.
Samuti on ehitajal oluline teada tööde teostamise aeg.
Foorumis anonüümselt ehitajate poole pöördumine jätab kahtlust äratava mulje. Ehitajatel on vastu sügist käed tööd täis ja pole mõtet igasugusele pöördumisele reageerida.
avo
külaline

Lugemata postitus Postitas avo »

50000 on vähe palju ,2008 aastal tehti 10000 praeguse raha eest mulle vundament.loomulikult lõpus mingi peno ringiga lasti ikka üle ka nagu ehitusel ikka käib.
ma panin selleküsimuse et saada mingit aimu mida võhivõõrad pakkuda võiks hetkel,aga ma ei saa aru miks see asi alati nii keeruliseks tehakse.mina oma erialal tean küll vastuseid mingis reaalses skaalas lambist.samuti on mul eelmise ehituse kõik hinnad olemas aga selle peale hakkab siin kohe hala et kõik on kallinenud,vaatasin juba järgi .ei ole!!!!
ootan edasi diskussiooni
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Eks ka ehitajatel on oma erialal mingisugusel skaalal vastused lambist võtta.
Lihtsam on hinnaküsimusele vastata siis, kui ollakse spetsialiseerutud selle hinnaga seonduva konkreetsele kitsale alale.
Viimati muutis vuuk, 22 Okt 2011, 15:31, muudetud 1 kord kokku.
hpgrupp
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas hpgrupp »

Tere!

Umbkaudne hind on 150.-/m2 + km.

Parimaga,

Henri
hpgrupp@hotmail.com
Puu-, kipsi- ja viimistlustööd
HP Grupp OÜ
+37253014716
hp@hpgrupp.com
Kameron
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Kameron »

Pakuks umbes 140 eur m2. Täpsema hinna saame taha siis kui on projekt olemas

Ette tänades Fredy

kameronkeskkond@gmail.com
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

[quote="avo"]50000 on vähe palju ,2008 aastal tehti 10000 praeguse raha eest mulle vundament.loomulikult lõpus mingi peno ringiga lasti ikka üle ka nagu ehitusel ikka käib.
ma panin selleküsimuse et saada mingit aimu mida võhivõõrad pakkuda võiks hetkel,aga ma ei saa aru miks see asi alati nii keeruliseks tehakse.mina oma erialal tean küll vastuseid mingis reaalses skaalas lambist.samuti on mul eelmise ehituse kõik hinnad olemas aga selle peale hakkab siin kohe hala et kõik on kallinenud,vaatasin juba järgi .ei ole!!!!
ootan edasi diskussiooni[/quote

Tere Materjali hinnad on kohe kindlasti kallinenud.Ei ole enam aasta 2009
KoduEhitus.com
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoduEhitus.com »

Kui on reaalne huvi, siis saada hinnapärind koos projektiga info@koduehitus.com ja teeme konkreetse pakkumise.
Vasta