Figuuri matistamine enne uuesti katmist

Küüned, hambad ja need teised trikid

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas raga »
Mulle on korduvalt "selgitatud", et nägemine ei lähe staazi arvesse, pead olema vähemalt käes hoidnudraga kirjutas:Vot eto kõige vingem pott, mida ma näinud olen!
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Ja "Juhan"ist pole ka ammu midagi kuulda olnudmotamees kirjutas: ... Leevi aga paneb kuskil kokku veel paremat ja suuremat ja uhkemat ahjuViimati vist jäi rootsi, Noarootsi, oma tegemistega.
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »
See sõltub sellest, mida Härra Assistendiga soov teha on.kaminahi kirjutas:Keda soovitate vabanenud kohale![]()
Lugemata postitus Postitas nipernaadi »
Võttes arvesse Sinu suhtumist asjade kvaliteet ja huvi viltuste tornide ning Gotlandi käiade vastu julgen pakkuda sellist isendit: http://www.hinnavaatlus.ee/products/Fot ... ad/147047/kaminahi kirjutas:Keda soovitate vabanenud kohale
Lugemata postitus Postitas nipernaadi »
Tundub olema enam-vähem sama klassi fotokas, mis minagi soovitasin. Lainurk muidugi Sinu ametis ehk rohkem kasuks tuleb. Arvuti ja kaamera koostööst - võimalik, et arvuti ei tunne kaamera poolt kasutatavat formaati ära. Kas kaameraga mingit pilditöötlusprogrammi vms ei tulnud kaasa? Kas otse kaameras folderit avades (ilma mõne programmi vahenduseta) on pildid näha? Proovi mõnda muud programmi - windowsi enda oma, picasa, photoshop vms.kaminahi kirjutas:Tänud soovitamast. Ahjusi ma siiski metsast tihaste ja kitsede juurest pildistama ei pea minemaSeega valisin lainurgaga hübriidkaamaera. Aga juba mõistus otsas, sest pole jõudnud ennast harida, miks arvuti ütleb, et kaardil pilte pole kui aparaat neid seal näitab ja nendega seal toimetab?
http://www.klick.ee/fotokaamerad/samsun ... -1921.html
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Kuidas arvuti ennast täpsemalt väljendab ehk - millega üritad pilte kätte saada?kaminahi kirjutas:Tänud soovitamast. Ahjusi ma siiski metsast tihaste ja kitsede juurest pildistama ei pea minemaSeega valisin lainurgaga hübriidkaamaera. Aga juba mõistus otsas, sest pole jõudnud ennast harida, miks arvuti ütleb, et kaardil pilte pole kui aparaat neid seal näitab ja nendega seal toimetab?
http://www.klick.ee/fotokaamerad/samsun ... -1921.html
Lugemata postitus Postitas motamees »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025