Ja ma lootsin näha kuidas "Robi 1" tegutseb ....aga eks klassikagi on toreAllan kirjutas: alates 2:13 läheb actioniks

Lugemata postitus Postitas rokikas »
Ja ma lootsin näha kuidas "Robi 1" tegutseb ....aga eks klassikagi on toreAllan kirjutas: alates 2:13 läheb actioniks
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »
Piltide järgi: kuidas katusel selle ohutustehnikaga ikka olema peab?Robi 1 kirjutas:Õpilane "Kiir"( kasutaja Nukupiret) aga oli vahepeal Soomes krohvimas ja värvimas.
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Eks hobipottsepp ronib ka aeg-ajalt katusele.Robi 1 kirjutas:Üleüldse ei maksaks potsepateemades katusteste ohutustehnikast hakkata rääkima.
Lugemata postitus Postitas rokikas »
TÖÖTURVALISUS EI OLE PEENSUS. Anna palun omale aru et sinule kui professionaalile vaatavad alt ülesse (nii otseses kui ka kaudses mõttes) paljud amatöörid/isetegevuslased. Milleks neile halba eeskuju anda.Robi 1 kirjutas:Mõte õige ja ilus, aga teemat on raske jälgida kui vahepeal väga erinevatele peensustele hakatakse tähelepanu pöörama.
Selgroovigastuseks piisab ka vähesest kõrgusest.Robi 1 kirjutas:selle korstna all oli lamekatus, kuhu poleks olnud väga pikalt kukkuda.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Ma nüüd "ametivande" andnud ja ei tohi enam nii avalikult rääkida.Robi 1 kirjutas:... Loodaks väga leida siit teemast arendavaid arutlemisi pottsepateemadel ja pilte, nagu vanadel headel aegadel Motamees tegi.
Mina olen näiteks küsinud ja lubanud. Vahepeal on ahjuehituses sunnitud paus tekkinud.motamees kirjutas:On ka teiste kanalite kaudu teavet küsitud ja lubatud ka ahjutegu piltidena üles riputada. No ongi lubaduseks enamuses see jäänud.
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Kes keelab?Robi 1 kirjutas: Siiber oli pandud teisele korrusele korstnasse( mis ei ole lubatud)
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025