Köögi kraanikauss

saunad, santehnika, boilerid jne
farmacoma
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Köögi kraanikauss

Lugemata postitus Postitas farmacoma »

Tere
Mul lagunes kraanikausi ümber saepuruplaadist töötasapind ära. Oleks vaja kuidagi odavalt ära parandada aga kuna ma umbes aasta pärast nagunii teen uue köögi siis ei raatsi eriti osta uue töötasapinnast kraanikausi plaadi. Mõtlesin, et küsin siit, äkki kellelgi on üle 1000x600mm tükki. Võib olla kasutatud või siis teine variant on kui oleks olemas samas mõõdus plekk ümbrisega kraanikauss. Kui on asi väärt, siis mingi summa maksaks isegi. Elaks aastakese veel ära niimoodi...
Kui kellelgi on midagi siis võib helistada 54518200
Külaline
külaline

Re: Köögi kraanikauss

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas see sind rahuldab? viewtopic.php?f=30&t=30189

Urmas
farmacoma
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas farmacoma »

Hmm... seda tuleb "wuntsida", muidu ei pea vett. Aga ma kaalun seda varianti.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

farmacoma kirjutas:Hmm... seda tuleb "wuntsida", muidu ei pea vett. Aga ma kaalun seda varianti.
Nakkedispersioon, võid ka hüdroisolatsiooniga üle teha, suts plaadisegu, 2-3 tahvlit (30x30cm) mosaiikplaati ja vuukida. Ongi valmis! Või ostad jupi mingi ilusat põrandakatet ja kleebid peale! Jälle valmis! Või kleebid tüki vaksutut! Ajutiselt kärab küll! Odavamaks eriti minna enam ei anna. :) Tegelikult saab küll- kuna sa eriti ei raatsi raha raista, siis on veel võimalus varastada poest vajalikud asjad, aga vaata, et vahele ei jää! :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Urmas kirjutas:Nakkedispersioon, võid ka hüdroisolatsiooniga üle teha, suts plaadisegu, 2-3 tahvlit (30x30cm) mosaiikplaati ja vuukida. Ongi valmis! Või ostad jupi mingi ilusat põrandakatet ja kleebid peale! Jälle valmis! Või kleebid tüki vaksutut! Ajutiselt kärab küll! Odavamaks eriti minna enam ei anna. :) Tegelikult saab küll- kuna sa eriti ei raatsi raha raista, siis on veel võimalus varastada poest vajalikud asjad, aga vaata, et vahele ei jää! :)
NB! See viimane variant on teoreetiline võimalus, mitte soovitus! :)
Urmas
Vasta