Tere
Mul lagunes kraanikausi ümber saepuruplaadist töötasapind ära. Oleks vaja kuidagi odavalt ära parandada aga kuna ma umbes aasta pärast nagunii teen uue köögi siis ei raatsi eriti osta uue töötasapinnast kraanikausi plaadi. Mõtlesin, et küsin siit, äkki kellelgi on üle 1000x600mm tükki. Võib olla kasutatud või siis teine variant on kui oleks olemas samas mõõdus plekk ümbrisega kraanikauss. Kui on asi väärt, siis mingi summa maksaks isegi. Elaks aastakese veel ära niimoodi...
Kui kellelgi on midagi siis võib helistada 54518200
Köögi kraanikauss
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- külaline
Re: Köögi kraanikauss
Lugemata postitus Postitas farmacoma »
Hmm... seda tuleb "wuntsida", muidu ei pea vett. Aga ma kaalun seda varianti.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Nakkedispersioon, võid ka hüdroisolatsiooniga üle teha, suts plaadisegu, 2-3 tahvlit (30x30cm) mosaiikplaati ja vuukida. Ongi valmis! Või ostad jupi mingi ilusat põrandakatet ja kleebid peale! Jälle valmis! Või kleebid tüki vaksutut! Ajutiselt kärab küll! Odavamaks eriti minna enam ei anna.farmacoma kirjutas:Hmm... seda tuleb "wuntsida", muidu ei pea vett. Aga ma kaalun seda varianti.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
NB! See viimane variant on teoreetiline võimalus, mitte soovitus!Urmas kirjutas:Nakkedispersioon, võid ka hüdroisolatsiooniga üle teha, suts plaadisegu, 2-3 tahvlit (30x30cm) mosaiikplaati ja vuukida. Ongi valmis! Või ostad jupi mingi ilusat põrandakatet ja kleebid peale! Jälle valmis! Või kleebid tüki vaksutut! Ajutiselt kärab küll! Odavamaks eriti minna enam ei anna.Tegelikult saab küll- kuna sa eriti ei raatsi raha raista, siis on veel võimalus varastada poest vajalikud asjad, aga vaata, et vahele ei jää!

Urmas
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed