Sillused

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Susi35
külaline

Sillused

Lugemata postitus Postitas Susi35 »

Küsimus siis selline:eramaja,aknaid-uksi kokku 19. Vaja ettevalmistada silluste tarbeks saalungid,sarrused,toestada jms. Mis hind oleks mõistlik küsida ja kas kandi pealt,või...tund,või...??? Saame omale ise hinda teha või laseme hinna ette dikteerida ja siis juba kas nõustume või vaidleme ;) Ette tänades :)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Sillused

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Selleks on lihtne arvutus- arvesta välja kui palju sul selleks aega läheb, oletame, et nädal (40 tundi), palju kuus palka tahad, võta sellest 1/4, jaga see silluste saalungite arvuga ja ongi sul summa käes palju ühe saalungi eest küsida. Lihtne ju! Sama kehtib ka su teise postituse kohta.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kameron
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Kameron »

urmasega nõus
Susi35
külaline

Lugemata postitus Postitas Susi35 »

Urmas kirjutas:Selleks on lihtne arvutus- arvesta välja kui palju sul selleks aega läheb, oletame, et nädal (40 tundi), palju kuus palka tahad, võta sellest 1/4, jaga see silluste saalungite arvuga ja ongi sul summa käes palju ühe saalungi eest küsida. Lihtne ju! Sama kehtib ka su teise postituse kohta.
:D see ju puhta syrr lähenemine hinnapakkumusele või kalkuleerimisele.Ma ei ütle ju pakkujale et kle,mu palga soov on kuus 1500 € ja sellest neljandik on minu pakkumine.Senini olen seda tööd teinud tunniga kuid nyyd ajad teised ja tykitööd.Objektidki erinevad ning arvestada mingit aega on absurd kui yhel objektil olid asjad nii ja kokku ei hoitud,teisel teistmoodi ja kolmandal sootuks isemoodi.Eeldan et on olemas mingid väljakujunenud-kuigi ujuvad aga siiski kindlad hinnad:kas kandi pealt või silluse tk hind vms.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Mina, tellijana, sind küll ei palkaks kui sa ei oska isegi öelda palju sa konkreetse töö (esimeses postituses on sul töömaht kirjeldatud) eest raha tahad saada. Kas sa pole objektil käinudki ja töömahtu üle vaadanud? Mismoodi need ajad nüüd nii teistoodi on? Oletuslik arvutus sulle- nädalas on 40 tundi, kindlasti teed seda tööd koos paarimehega ehk 80 tundi, noh, ütleme tunnihindeks 7€ (ära igaks juhuks rohkem küll küsi, sest kui sa ei oska omale palka küsida, siis ma ei tea kuidas sa üldse seda tööd teha oskad), see teeb7€x80=560€, jagame selle summa nüüd 19 sillusega ja saame 560€:19= ca 29.50 ühe silluse hinnaks. Sinu palgasooviga, mis on täiesti normaalne, tuleb silluse hinnaks ca 39.50. Oli raske rehkendus, naljamees?
Susi35 kirjutas::D see ju puhta syrr lähenemine hinnapakkumusele või kalkuleerimisele...
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta