Palun abi seoses rõduuksega

Piiga
külaline

Palun abi seoses rõduuksega

Lugemata postitus Postitas Piiga »

Mul selline mure, et paigaldati parkett ning seetõttu saeti rõduuksel alt väike riba ära ja nüüd loomulikult tuul vihiseb koos lumega sisse..oskate ehk anda nõu, kuidas olukorda parandada? Kas saab miski tihendi panna või liistu kuidagi ukseavasse või saaks tihedada väljastpoolt nt macroflexi v silikooniga nii et kataks enne ukse ära, et ikka uks ka lahti käima jääks?
Tänan ette
iffoniff
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 352
Liitunud: 11 Juun 2008, 11:41

Re: Palun abi seoses rõduuksega

Lugemata postitus Postitas iffoniff »

tere
igale probleemile leiame lahenduse helistage julgelt

5150866
info@ehitusvarud.ee
www.ehitusvarud.ee
jaans20
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 23
Liitunud: 14 Juun 2011, 17:58

Re: Palun abi seoses rõduuksega

Lugemata postitus Postitas jaans20 »

Piiga kirjutas:Mul selline mure, et paigaldati parkett ning seetõttu saeti rõduuksel alt väike riba ära ja nüüd loomulikult tuul vihiseb koos lumega sisse..oskate ehk anda nõu, kuidas olukorda parandada? Kas saab miski tihendi panna või liistu kuidagi ukseavasse või saaks tihedada väljastpoolt nt macroflexi v silikooniga nii et kataks enne ukse ära, et ikka uks ka lahti käima jääks?
Tänan ette
Soovitaksime väljast poolt nö silikoonida sikaflexiga, see on üks parimaid silikoonilisi tooteid, mida oleks mõtekas sellise probleemi korral kasutada. Lisa küsimuste korral saatke e-mail aufpaigaldus@gmail.com
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 612
Liitunud: 14 Nov 2009, 10:22
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Re: Palun abi seoses rõduuksega

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Kui tuule mantel ukselt ära saeti, siis tuleb välja lisa mantel-liist paigaldada nt. al. profiil koos tihendiga . Saab ka seest ukseraami/lävepakku tuunida aga see eeldab personaalset lähenemist (oleneb palju sealt maha saeti). Silikoonimisega avatavat raami tihendada nõuab ikka väga head käsitööoskust ja tulemus jääb igal juhul kaheldav.

Max
Puutööd
Vasta