Adapter

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Adapter

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Tere!
Kas keegi on näinud ja teab juhatada, kus kohast ma saaks adapteri tolmuimeja otsikule? Asi selles, et suuremal tolmuimejal lai imemistald on ära kulunud ja kodus vedeleb neid päris mitu tükki, aga neil on otsikul väiksem diameeter (vist 30mm) ja Kärcher´i pikendustorul on suurem. Olen kunagi näinud sellist adapterit tolmuimejatele nagu on ventilatsioonitorude üleminekud, aga mitte ei mäleta ja leia enam, kus kohast otsida.
Tänud vihjete eest ette!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Re: Adapter

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere!
Mõned aastad tagasi olen mingil teemal tolmuimejatest rääkinud, Tallinna PuhastusImpordi mehega. Asub Kadaka tee ?. Ehk on abiks!? Kärchereid müüb muidugi Stokker ja teisedki ja ehk annab sealt millestki kompunnida.
Andres
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Eeh, sain telefoninumbrid kätte ja kukun hommikul helistama, äkki veab. Ma ei tea miks, aga millegipärast on mul tunne, et nägin seda otsiku adapterit iibeis mingit asja sorides ja sealt hakata uuesti otsima oleks paras peavalu.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Jessss!! Homme õhtuks on Stokkeris kohal!
Urmas
Vasta