Vaja siis parandada järgmine otsamüür:
http://www.puumarket.ee/?op=body&id=2&prod=271&sid=2211
Oluline pole üldse dekoratiivsus vaid peamiselt müüri edasise lagunemise kaitse. Seega minged kalleimaid segusid väldiks. Keegi soovitab mõne muu konkreetse toote?
Ja algul muidugi kogu pind puhtaks. Aga kas mingit naket soodustav kraam vaja enne peale lükata silikaadile?
Aidake nüüd rumalat. Põhimõtteliselt vaja siis võtta näiteks selline krohvisegu?silikaadist otsamüüri krohvimine
Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
-
- külaline
Re: silikaadist otsamüüri krohvimine
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mis luugid seal all asuvad? On suitulõõrid müüri sees? Enne krohvimist võiks ikka ülaosa ära kuivada ja/ või selle põhjused kõrvaldada. Krohvisegu võid ka ise ka kokku segada. Vesiliiva ainult väldi, sellega on kehv tööd teha.
taastaja
taastaja
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »
Silikaat ?
Mulle tundub, et tegemist on rubla-aegse tuha-plokkiga mis on sademete meelevallas.
Krohvimine võib jääda ajutiseks lahenduseks kui seina kuivaks ei saa.
Mulle tundub, et tegemist on rubla-aegse tuha-plokkiga mis on sademete meelevallas.
Krohvimine võib jääda ajutiseks lahenduseks kui seina kuivaks ei saa.
- sashaobrok
- Ehituspenskar
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Tegemist pole otsese veekahjustusega vaid kerge deformatsiooniga viimase 10-ne aasta jooksul, mis põhjustatud sellest, et vundament ei kanna hästi ära teist korrust. Antud töö ongi selle eesmärgiga, et kaitsta neid tuhaplokke edasise lagunemise eest. Uue maja ehitan mõnel järgmisel aastakümnel. Luugid on kunagine suitsuahi, mida ei kasutata. Üleval otsas on plekist kate müüril peal. Krohvisegu valik on siis enamvähem ok? Mingi erilise nakkeparandusega ma oma peakest vaevama ei pea?
vanaema on sul veteran...
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Olen väliskrohvide osas võhik, aga siseruumis praegu niiskeid ruume tasandades TT-ga Aeroc-st seina lasen vooliku otsa pandud pihustiga seinad märjaks, sest muidu on võimatu teha, lihtsalt nii kiiresti imab vee segust välja.sashaobrok kirjutas:...Mingi erilise nakkeparandusega ma oma peakest vaevama ei pea?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

- sashaobrok
- Ehituspenskar
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
No ei oska siis keegi öelda, et käib kah?
Et siis sellega kerge nake alla: http://www.ceresit.net/ext/failid/produ ... 7__EST.pdf
ja sellega siis möks peale: http://www.ceresit.net/ext/failid/produ ... KP_EST.pdf
olen õigel teel?
Et siis sellega kerge nake alla: http://www.ceresit.net/ext/failid/produ ... 7__EST.pdf
ja sellega siis möks peale: http://www.ceresit.net/ext/failid/produ ... KP_EST.pdf
olen õigel teel?
vanaema on sul veteran...
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Tere
Selle Silikaadi krohvisegu näol on tegemist suhteliselt tugeva traditsioonilise lubi-tsement krohviseguga, mida minu arvates on palju isevalmistamise teel kasutatud. Vahe ainult selles, et nüüd toodetakse tööstuslikult ja kontrollitud materjalidest, kontrollitud koostisega. Igaljuhul kindlam, kui mõne kahtlase mehe kahtlasest liivast isevalmistatud segu.
Kui on tegemist seinaga, millel võib esineda deformatsioone ka edaspidi, siis täit kindlust muidugi pole mõtet loota. Aga abiks võib olla raabitsvõrk, mis aitab krohvi seinas kinni hoida.
Ega need nakke parandajad, dispersioonid ka kindlasti halba tee. Krohvimismugavusele võivad ka kaasa aidata.
Selle Silikaadi krohvisegu näol on tegemist suhteliselt tugeva traditsioonilise lubi-tsement krohviseguga, mida minu arvates on palju isevalmistamise teel kasutatud. Vahe ainult selles, et nüüd toodetakse tööstuslikult ja kontrollitud materjalidest, kontrollitud koostisega. Igaljuhul kindlam, kui mõne kahtlase mehe kahtlasest liivast isevalmistatud segu.
Kui on tegemist seinaga, millel võib esineda deformatsioone ka edaspidi, siis täit kindlust muidugi pole mõtet loota. Aga abiks võib olla raabitsvõrk, mis aitab krohvi seinas kinni hoida.
Ega need nakke parandajad, dispersioonid ka kindlasti halba tee. Krohvimismugavusele võivad ka kaasa aidata.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu