Alpha-innoTec Soojuspumbad

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
vemmalvärss
külaline

Alpha-innoTec Soojuspumbad

Lugemata postitus Postitas vemmalvärss »

Lappan seda huvitavat foorumit ja ei jõuagi järeldusele, et mis see ainuõige ja parim soojuspump minu tagasihoidlikule peresuvilale oleks. Hiinlastest ja Varpost olen kaarega mõõda astunud.
Mis muud, võtsin erinevatelt ettevõtetelt erinevaid pakkumisi ning tahtmatult jäi mulle silma üks hinnapakkumine ettevõttelt AIT-Nord OÜ ( Alpha-innoTec GmbH ). Sisukas, selge, ülevaatlik, ning usaldusväärne!
Hilisem telefonivestlus ettevõttega AIT-Nord OÜ edastati mulle minu meelest kompetentset müügiinformatsiooni, ilma, et teisi ettevõtteid oleks kordagi maha tehtud!
Kuna inimesena huvitun eelkõige kindlusest siis ei pidanud paljuks lugeda ka erinevaid Kesk-Euroopas kommenteeritavaid foorume. Usaldusväärsus tõsus seda enam.
Kas otsus, millele oma tuleviku pererahulolu suunan on ikka õigustatud või on head sõnad seadme usaldusväärsusest lihtsalt foorumite tavakombed või kiidetakse seada seadet ka tegelikkuses niimoodi!
korsten
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Re: Alpha-innoTec Soojuspumbad

Lugemata postitus Postitas korsten »

kuna ei ole antud tootega kursis, ei saa ja ei taha ka seda toodet maha teha. Maha võib teha küll hiinlasi, Varpo kohta ei oska ka midagi öelda, mis ta endast kujutab. Mis puutub parimasse ja ainuõigesse, siis ka selle koha pealt on raske miskit öelda. Tean vaid seda, et korralik seade on kindlasti mitsubishi ning fujitsu. Viimast nimelt ka ise kasutanud, kui ei eksi, peaks nüüd neljas aasta minema. Ja jutt ei ole selline seetõttu, et neid ise müün vaid ka kasutan ja olen rahul, samas, alati ja iga firma toodangus tuleb ette ka praaki, siis sel juhul pole minul, kui edasimüüjal olnud probleeme varuosade saamisega. Kuid, kui otsustad Alpha kasuks, siis veendu, et tal oleks olemas ka korralik "talvevarustus", ühesõnaga, et külmaga jäässe ei läheks! Edu valimisel ja ostmisel.

Siim Korsten
OÜ Planray
müügijuht
vemmalvärss kirjutas:Lappan seda huvitavat foorumit ja ei jõuagi järeldusele, et mis see ainuõige ja parim soojuspump minu tagasihoidlikule peresuvilale oleks. Hiinlastest ja Varpost olen kaarega mõõda astunud.
Mis muud, võtsin erinevatelt ettevõtetelt erinevaid pakkumisi ning tahtmatult jäi mulle silma üks hinnapakkumine ettevõttelt AIT-Nord OÜ ( Alpha-innoTec GmbH ). Sisukas, selge, ülevaatlik, ning usaldusväärne!
Hilisem telefonivestlus ettevõttega AIT-Nord OÜ edastati mulle minu meelest kompetentset müügiinformatsiooni, ilma, et teisi ettevõtteid oleks kordagi maha tehtud!
Kuna inimesena huvitun eelkõige kindlusest siis ei pidanud paljuks lugeda ka erinevaid Kesk-Euroopas kommenteeritavaid foorume. Usaldusväärsus tõsus seda enam.
Kas otsus, millele oma tuleviku pererahulolu suunan on ikka õigustatud või on head sõnad seadme usaldusväärsusest lihtsalt foorumite tavakombed või kiidetakse seada seadet ka tegelikkuses niimoodi!
Soojuspumbad Sisekliima Küttekaablid Kesktolmuimejad Teemantpuurimine http://www.planray.ee
Ventilatsioonitööd, hooldus, torustike puhastamine
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

vemmalvärss kirjutas:Lappan seda huvitavat foorumit ja ei jõuagi järeldusele, et mis see ainuõige ja parim soojuspump minu tagasihoidlikule peresuvilale oleks. Hiinlastest ja Varpost olen kaarega mõõda astunud.

Täpselt nagu müügimehe jutt :)
korsten
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

:lol: jah seda küll aga nagu ma ütlesin, et endal ka Fujitsu kasutuses ja toimib väga hästi. Ja ma ei palunud tal Fujitsut osta :)
ponkskar kirjutas:Täpselt nagu müügimehe jutt :)
Soojuspumbad Sisekliima Küttekaablid Kesktolmuimejad Teemantpuurimine http://www.planray.ee
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ainuke põhjendus, et see on hea asi ongi see, et sa ise seda kasutad ? See ajab ju lausa pisara silma. Ma ei jõu ise ka enam ära imestada kuidas mulle küll sellised kuldaväärt põhjendused meeldivad. Oleks oodanud kasvõi mõnda võrdlusmomenti.
Viimati muutis dumbuser, 30 Aug 2008, 19:49, muudetud 1 kord kokku.
korsten
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

dumbuser kirjutas:Ainuke põhjendus, et see on hea asi ongi see, et sa ise seda kasutad ? See ajab ju lausa pisara silma. Ma ei jõu ise ka enam ära imestada kuidas mulle küll sellised kuldaväärt põhjendused meeldivad. Oleks oodanud kasvõi mõnda võrdlusmomenti.
kle ok, siinkohal on su kasutajanimi "dumbuser" põhjendatud - ütlesin, et ei ole antud seadetega kogemusi, kogemused ainult fujitsu ja mitsubishiga, seega ei oska teisi kommenteerida.. ja kogemused ka klientide põhjal hiinakatega mida ei soovita.. tee siit omad järeldused
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Ilmselt "tänu" minule siin paar postitust OT-na, aga kui kasutaja "korsten" korraks veel mu postitust vaatab,siis käis mu müügimehe lause ikka teema algataja kohta, mitte kasutaja "korsten" kohta.
korsten
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

ponkskar kirjutas:Ilmselt "tänu" minule siin paar postitust OT-na, aga kui kasutaja "korsten" korraks veel mu postitust vaatab,siis käis mu müügimehe lause ikka teema algataja kohta, mitte kasutaja "korsten" kohta.
väga vabandan
pumbakasutaja
külaline

Lugemata postitus Postitas pumbakasutaja »

Alpha-innoteci õhk-vesi soojuspumba ostasin ka endale! 18kW teine. Väga ilusa disainiga kusjuures! Ja vaikne ka. Naine on ka rahul, et õuel mingi kole karp pole, mida alguses pelgasime! Siia maani on töötanud korralikult. Loodetavasti probleeme ei ilmne ka. Julgen soovitada.
jörm
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas jörm »

pumbakasutaja kirjutas:Alpha-innoteci õhk-vesi soojuspumba ostasin ka endale! 18kW teine. Väga ilusa disainiga kusjuures! Ja vaikne ka. Naine on ka rahul, et õuel mingi kole karp pole, mida alguses pelgasime! Siia maani on töötanud korralikult. Loodetavasti probleeme ei ilmne ka. Julgen soovitada.
ise küsin ise vastan :D
Viimati muutis jörm, 04 Nov 2008, 23:11, muudetud 1 kord kokku.
Promo
külaline

Lugemata postitus Postitas Promo »

Hei Marek!!! Ma saan aru küll, et just sinu seadmed on maailma kõige usaldusväärsemad - kusjuures ma selles ei kahtlegi, et need seadmed nii SUPERHEAD pole. Kahtlaseks teeb asja vaid see, et sa ise promod seda mida parasjagu vaja promoda on :grin:

Siin foorumis enam mütsiga ei löö - liiga läbipaistvalt kirjutatud - kohe aru saada, et AitNord enda kätetöö. Aga edu Sulle Marek :wave:
Kui tooteid promod - esine parem oma nime all, mõjub palju paremini. Kliendid ju otsivadki kõige usaldusväärsemat lahendust. Ja Sul see nagu puht juhuslikult ju olemas.

KLIENDID - Marek on hea müügimees, arvestage sellega ;)
Marek Vesiaid
külaline

Lugemata postitus Postitas Marek Vesiaid »

To: Promo.

hea, teised minu eest hoolitsevad, ka vihje minu isiku avalikust tervitusavaldusest edastati mulle pioneeride sammul.

Sooviksin siinkohal vaidlustada võimaliku minu, Marek Vesiaid nimel esitatud kirjutise ( loe: kommentaar ) juhusliku inimese poolt. Käekiri, millisena kirjutis või avaldis esitatud on kajastab tõepoolest vägagi tõetruult minu oskamatut kirjalikku väljendusoskust.

Et asjaloos natukenegi selgust tuua jagaksin mõttelõnga neljaks.
1. Kas keegi meie meeldivast kollektiivist ( loe: AIT-Nord ) soovib edastada midagi, mida ta igapäevaselt, kas kardab või pelgab avalikustada. - kui see nii on siis ära pelga, novembris lõpus saavad kõik jõulupreemiat vastavalt kuutasu ulatuses.
2. Ehk on tegemist minu isiku otsese vari-isiksusega, kes oma õllehimuse peaga oma suursugust kirjutamistuhinat kusagil mujal välja elada ei oska. :)
3. Ma peaksin asja veel uurima!?
4. Võib-olla asub kusagil nn. uus mina. Seda eriti siis, kui ma ehk tavapäraselt jällegi pikemalt tööle jäänud olen. - ühesõnaga, tänud sulle lugupeetud härra Promo sa avasid minu silmad!

Tervitades,
Marek Vesiaid
AIT-Nord OÜ

Kusjuures, meie seadmed on tõepoolest töökindlad ja ilusad. Minu isiklik sümpaatia avaldub millegipärast AIT juhtautomaatikas.
tropp
külaline

Lugemata postitus Postitas tropp »

Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
Aga müügijutt on tall küll tark ja asjalik.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Promo kirjutas:Hei Marek!!! Ma saan aru küll, et just sinu seadmed on maailma kõige usaldusväärsemad - kusjuures ma selles ei kahtlegi, et need seadmed nii SUPERHEAD pole. Kahtlaseks teeb asja vaid see, et sa ise promod seda mida parasjagu vaja promoda on :grin:

Siin foorumis enam mütsiga ei löö - liiga läbipaistvalt kirjutatud - kohe aru saada...
Promol õige lähenemine asjale --> vaadake ka seda, kuivõrd palju ja hästi neid Skandinaaviamaades müüakse või kasutatakse (sh foorumites kiidetakse/laidetakse) :hello:
Terekõigile
külaline

Lugemata postitus Postitas Terekõigile »

tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
Tema enne tegeleski firmas "RegEnergia" ,siiani parandan tema teod,olen selle eest väga tänulik!
Juhuslik lugeja
külaline

Lugemata postitus Postitas Juhuslik lugeja »

tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.

Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Juhuslik lugeja kirjutas:

Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.
Sellest ajast, kui leiutati :mrgreen: soojuspaisumine.
Juhuslik lugeja
külaline

Rostfrei kirjutas:
Juhuslik lugeja kirjutas: Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.
Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Rostfrei kirjutas:
Juhuslik lugeja kirjutas: Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.
Ja mis on kaitseklapi eelised?
Juhuslik lugeja
külaline

Rostfrei kirjutas:
Rostfrei kirjutas:
Ja mis on kaitseklapi eelised?

Seoses üleüldise rahalise puudulikkusega pakuks esimesena välja hinna-tulemuse parema suhte.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Eelistaks õige vasturõhuga paaki soojuspaisumise kompenseerimiseks, kui kaitse klapi all märga põrandat.
Indrek Rebane
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »

Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
Tavaliselt pannakse mõlemad. Üks neist kompenseerib, teine hoiab hullema ära nt keemamineku korral.
Anonüümsus on uus must
Juhuslik lugeja
külaline

Indrek Rebane kirjutas:
Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
Tavaliselt pannakse mõlemad. Üks neist kompenseerib, teine hoiab hullema ära nt keemamineku korral.
See on muidugi ideaalne lahendus. Loigu tekkimise aitab ära hoida toruke kaitseklapist kanalisatsiooni. Paisupaak on hädavajalik küttesüsteemis, vältimaks õhu sattumist süsteemi. Mõtlesin muidugi tänapäevast membraanpaaki. Vanasti olid torud jämedad ja paagid pealt lahti.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Indrek Rebane kirjutas:
See on muidugi ideaalne lahendus. Loigu tekkimise aitab ära hoida toruke kaitseklapist kanalisatsiooni. Paisupaak on hädavajalik küttesüsteemis, vältimaks õhu sattumist süsteemi. Mõtlesin muidugi tänapäevast membraanpaaki. Vanasti olid torud jämedad ja paagid pealt lahti.
tere, arvan ka et paisupaak tarbeveele on vajalik (kaitseklapp loomulikult) see kompenseerib vee paisumist, muidu on soojavee torustikus üsna pidevalt mingi 8bar surve(selline nagu kaitseklapp on)
Ühe eelis võin Mareku müüdavatele pumpadele öelda, nende pumpade automaatika on võimeline juhtima mitut erinevat temperatuuri vajavat süsteemi(näit. põrand, radikas +veel tarbeveepumba töötsükleid)
Aga näiteks nibel on vaja selleks osta lisatarvikuid(st. lisa raha)
Olen ise mõlemat paigaldanud.
käige ringiga mööda
külaline

Lugemata postitus Postitas käige ringiga mööda »

Oman kokkupuudet vennikeste eelmise juriidilise kehaga e. siis Regenergiaga. Seda jama mis kokku keerati pean siiani parandama, kokku hoiti isolatsiooni, mõõteriistade kui automaatika pealt, tulemuseks kuhjaga probleeme.
Vasta