Meltem WRG vent seade - on kellelgi kogemusi?

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
oritra
külaline

Re: Meltem WRG vent seade - on kellelgi kogemusi?

Lugemata postitus Postitas oritra »

vwman kirjutas:http://www.2vv.cz/get.php?tmp=3fcdfdfa6 ... add&id=962 Marta kohta info siin, kui kedagi veel peaks info huvitama.

Juhtusin nägema Rautakeskos mingit kandilist ja valget vent toru, vendimehed, milleks seda kasutatakse?
Ma suurt vendist ei jaga, aga kui ma vent seadmeid vaatan siis need on kõik imarguste torudega, kas seda kandilist toru saab sinna siis mingi adapteriga ühendada ? Asi selles, et ümargust toru ma ei peida kuhugi ära, aga see kandiline plasttoru mahuks ilusti seina sisse.
Vahet pole milline toru,peaasi ,et projekteeritud õhukogus läbi läheb.
Ao
külaline

Lugemata postitus Postitas Ao »

Leguardo kirjutas:Hind on tal soolane, arvestades et mõeldud on iga ruumi kohta eraldi seade.
Samas - kuidas on müratase, kui tihti reaalselt filtreid vahetama peab, või veel midagi mida oskate välja tuua?
Mul on 3 masinat kodus ja kiidan. Elan kesklinnas ja filtreid vahetan ca 2x1,5a jooksul. Ostsin Termexist Viljo Kauli käest, igati asjalik suhtumine, ka hiljem võetakse torua lati vastu kui küsimusi. Mingeid jamasid pole olnud. Paigaldada tuleb nii nagu maaletooja nõuab(seal on olulised nüansid et talvel asi jamaks ei lähe). Muidu vaiksed, väga hea soojatagastusega, elektri tarbimine olematu, mugav ja kiire paigalda ja ka hiljem ise filtreid vahetada. Mul töötand nüüd ka 2 viimast talve. Talvel külmaga ei tohi välja lülitada, võivad ära jäätuda. Õhk korteris on ikka absoluutselt teine(just talvel kui ventilatsioon eriti oluline) - ei mingeid märgasid aknaklaase, jne. Kui maja hakkan ehitama, ei mõtle mingist keskseadmest enam.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Juba 2 nädalat tiksub http://www.ostberg.com/item/F_item.aspx?id=45622 , eks talv näitab.
XYZ
külaline

Lugemata postitus Postitas XYZ »

Rostfrei, kust sa selle seadme ostsid, on Eestis ka mõni edasimüüja?
Mis maksis ja kuidas tänaseni toiminud on?
koma2
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas koma2 »

Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Ao kirjutas:
Leguardo kirjutas:Hind on tal soolane, arvestades et mõeldud on iga ruumi kohta eraldi seade.
Samas - kuidas on müratase, kui tihti reaalselt filtreid vahetama peab, või veel midagi mida oskate välja tuua?
Mul on 3 masinat kodus ja kiidan. Elan kesklinnas ja filtreid vahetan ca 2x1,5a jooksul. Ostsin Termexist Viljo Kauli käest, igati asjalik suhtumine, ka hiljem võetakse torua lati vastu kui küsimusi. Mingeid jamasid pole olnud. Paigaldada tuleb nii nagu maaletooja nõuab(seal on olulised nüansid et talvel asi jamaks ei lähe). Muidu vaiksed, väga hea soojatagastusega, elektri tarbimine olematu, mugav ja kiire paigalda ja ka hiljem ise filtreid vahetada. Mul töötand nüüd ka 2 viimast talve. Talvel külmaga ei tohi välja lülitada, võivad ära jäätuda. Õhk korteris on ikka absoluutselt teine(just talvel kui ventilatsioon eriti oluline) - ei mingeid märgasid aknaklaase, jne. Kui maja hakkan ehitama, ei mõtle mingist keskseadmest enam.
Mis need masinad siis maksid, kui suured ruumid on. Mis marki seademed sul on.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Vasta