korstna ehitus!
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
korstna ehitus!
Lugemata postitus Postitas sirts001 »
Otsin Läänemaal meest kes tuleks ja ehitaks uue tellis korstna!E-mail sirleen001@hot.ee
- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Re: korstna ehitus!
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Päris raske on leida Läänemaal sellist, kes head tööd teeb! Soovitaks küsida Laterna baarist Vollit ( ta on omanik), tal oli hea kogemus kellegi Haapsalu pottsepaga. Või kui leiad kellegi teise, siis ole täitsa ja anna mulle ka teada, sest nii mõnigi oleks huvitatud. Mu number on 56475312 Robert Kardin.
Robi1..Tänud!.Annan kindlasti teada,eks suusõnaline reklaam olegi kõige parem! Kuigi ma tean mõnda head meest Läänemaal aga nende järjekorrad on mega pikad juba .Aga mul aeg tiksub.
- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Olgu pikad või lühikesed, aga ma kondan iga päev katustel ja kohtun harva mormaalselt ehitatud korstnaga. Kivi osatakse sirgelt ja puhtalt laduda, aga vuugid on pooltühjad ja pragulised. Kuiva kiviga laotakse ja jäetakse pealt lahtiseks või koguni lehtrisse.
TEE PAREM ISE!! lIITU ISETEGIJATE KLUBIGA!
TEE PAREM ISE!! lIITU ISETEGIJATE KLUBIGA!
No nii,minul korsten püsti..muide ka ahi..ja täna tuli esimene suits ka korstnast,et tegime alguse sissekütmisele!Olen meistrimehega väga rahul!Kui kellegil sama mure ,et otsib head meistrimeest siis võin soovitada soojalt!Infot jagan e-mailis!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu