PS Oled unustama hakanud.

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
No kivisid mõtlesin siduma hakata alles uksesilluse pealt, sest see ju esimene täisring ülaltpoolt sillust. No ma mõtlesin, et see serviti sisekest ei ole ju ilma sidumiseta eriti stabiilne!Lembitu kirjutas:Robi 1 kirjutas: Ise poleks nii hoolega teinud seest, aga kive oleks rohkem sidunud traadiga. Veidike imestasin, et just sise ja väliskest oli ära konksutatud ja samas klaasriidega isoleeritud.Sealt oleks ise just sidumatta jätnud reeglina.
Lugemata postitus Postitas Lembitu »
Lembitu kirjutas:Huvitav, ma olen just aru siin inimeste jutust saanud, et shamotte ei seota
See sillusepeale rida tuleki seotud. Silluse pealt ei ole veel teinud, kuna lasen kuivada, aga ülejäänud on juba seotudRobi 1 kirjutas: Vot, aga mina oleks nüüd sealt silluse pealt tingimatta ahju kokku sidund, tõmmates traadiga vöö ümber ahju.Siis pole kartust, et ahju raskus kiiludele surudes küljed laiali vajutab. Ette oleks paigaldand isegi kaks traati( ikka, siis puurides augud kividesse ja ümber naelte) ja ka silluse alt läbi, nii, et sillus oleks jäänud kahe kindla vöö vahele.
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Võib-olla tõesti oleks targem keskele tuua, aga nagu sa ka kirjutasid, kujuneb isemõtlev ahjutegija välja pikemaajaliselt, mida mina kahjuks veel ei ole, seega ei hakka katsetama.Robi 1 kirjutas: Õige ahjutegu on pigem pikaajaline elustiil, mis kujuneb kui oskad mõelda ja küsida ja lugeda ja pusida...
Vaatates ilusaid pilte, mõtlesin, et kas ei oleks veidike targem tuua ava veidike rohkem keskele, kasvatades ka tagumisele küljele väikese koonuse? See oleks tasakaalustanud ka peegli raskust.
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Väike näide: paar päeva tagasi pakuti mulle 10 pottahju renoveerimist Soomes.meelisvaiksaar kirjutas: Kaminahi väitis,et ei ole läbi neti ühtegi tööd saanud....
stupiduser kirjutas:Väike näide: paar päeva tagasi pakuti mulle 10 pottahju renoveerimist Soomes.meelisvaiksaar kirjutas: Kaminahi väitis,et ei ole läbi neti ühtegi tööd saanud....
Kontakt saadi siit foorumist...
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025