Korteri renoveerijale Tartus

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Veiko
külaline

Korteri renoveerijale Tartus

Lugemata postitus Postitas Veiko »

Olen kohe ostmas korterit Tartus Kalda tee tänaval (Ehituse ABC poe vastas). Ja on selge, et seal oleks vaja teha mingit laadi remont/renoveerimine. Seega otsingi juba varakult kedagi, kes selle varsti ära teeks (alates 20. august saab tegutsema hakata).

Endine omanik samas midagi on juba ka teinud: vannituba plaaditud (kuigi plaadivärvus mulle väga ei istu) ja ripplagi (tundub ok), vann välja visatud ja tehtud dušinurk (mis mulle väga ei meeldinud), uus wc pott, põrandatel laminaatparkett (köögis tundus lahtine ja lainetav), vannitoa ja wc uksed vahetatud, torustik vahetatud, elektrijuhtmestik mitte, aknad vahetatud. Tegu muidu tüüpilise nõukaaegse 2-toalise korteriga (ehit 1973), seinad kõverad, toad eraldi, wc ja vannituba eraldi, 47m2, boiler. Mõlemad toad on vastu maja otsaseina, seega on endine omanik toa seina seestpoolt soojustanud, mis nägi kole välja.

Mul endal mingeid erisoove pole, pigem jääb materjalide valik, värvitoonide valik ja kujundus (eriti vannituba, köök) töötegijate enda otsustada. Hea kui oskaks köögimööblit soovitada. Peaasi, et kogu korter näeks ilus, stiilne ja kaasaegne välja. Korteri planeeringut ma siiski muuta ei soovi. Praegu on seinad tapeeditud, aga minu meelest võiks olla ilma tapeedita, teha seinad sirgeks ja lihtsalt värvida. Laed jääks nii nagu on, lihtsalt pahtel ja värvimine. Radiaatorid jätaks ka need vanad äkki alles.

Ootan huviliste kontakte (telefoni nr), tutvustust, plaane ja mõtteid kuni 20.augustini meilile: kaldatee.korter[ätt]hot.ee

Võtan ise ühendust. Et mul oleks lihtsam valida, siis andke ka teada, millal saate töödega alustada, mitmekesi töötate, kui palju võiks aega minna kokku, tunnitöö hind, ja kui palju see mulle maksma võiks minna kokku (koos materjalidega). Võib olla ka firma ja ametlik värk.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Re: Korteri renoveerijale Tartus

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Naljamiis. "Otsingi juba varakult" oleks õige siis, kui sa jaanuarisse tahad kedagi tegema. Praegu on kõrghooaeg ja asjalikku meest sa enne paari kuud küll ei leia.
vanaema on sul veteran...
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Veiko kirjutas:... Seega otsingi juba varakult kedagi, kes selle varsti ära teeks (alates 20. august saab tegutsema hakata)...
Siin foorumis on olemas selline rubriik nagu "Otsin tööd". :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kasutaja avatar
windo1
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas windo1 »

Soov oleks ikka ennem korter üle vaadata ja siis hinnapakkumine teha.

Maarek
Te. 55558867
windo@hot.ee
Veiko
külaline

Võtan kõigi huvilistega ühendust niipea, kui endine omanik on välja kolinud (loodetavasti selle nädala jooksul juba).
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Tere,

Sätin end huviliste nimekirja.
saatana
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas saatana »

tere

võtaks ka järjekorda...
ehitus ja viimistlustööd
+37254 590883
http://album.ee/tepra
Veiko
külaline

Aitäh kõigile, kes on endast juba mulle teada andnud. Endine omanik arvas, et tal läheb kolimisega veel umbes nädal. Seega natuke vaja siis veel kannatust ja loodetavasti hiljemalt 25. august saab korterit üle vaatama tulla ja pakkumisi teha.
Telku
külaline

Lugemata postitus Postitas Telku »

Tere. Kui pakkumine endiselt jõus, tuleksin ka kaema!

53 596 865 Mihkel
Veiko
külaline

Alates homsest saabki korterit üle vaatama tulla. Huvilisi on olnud päris palju, ei tea kas jõuangi kõik läbi käia. Plaanis on järgmine nädal ikka kohe töödega juba alustada.
Veiko
külaline

Töömees on leitud. Teema lukku.
Suletud